Live Text Nunta Teodorei Becali cu Mihai Mincu. Video, Imagini exclusive, Detalii

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
12/10/2019, 17:16
Live Text Nunta Teodorei Becali cu Mihai Mincu. Video, Imagini exclusive, Detalii
Teodora, fata cea mare a lui Gigi Becali, se pregătește de nuntă

Sâmbătă, 12 octombrie, Teodora Becali se căsătorește cu Mihai Mincu, iar patronul clubului de fotbal FCSB are grijă ca fiica sa cea mare să aibă parte de nunta mult visată. Latifundiarul s-a ocupat de întreaga organizare a fericitului eveniment și, cum era de așteptat, nu s-a zgârcit asolut deloc la bani.

700 de invitați sunt aștetați la nunta Teodorei Becali cu Mihai Mincu

Pentru a-i dărui tinerei de 24 de ani o nuntă ca-n povești, Gigi Becali a fost nevoit să scoată din buzunar peste 500.000 de euro, iar evenimentul se anunță unul grandios, mai ales dacă ne referim la cei 700 de invitați care au ținut să ia parte la una dintre cele mai importante zile din viața omului de afaceri din Pipera. Printre aceștia se numără  verii Victor și Ioan Becali, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, împreună cu soțul ei, Florentin Pandele, dar și Teia Ponte, unul dintre cei mai buni prieteni ai familiei Becali. O absență de marcă va fi cea a lui Mirel Rădoi, care s-a văzut nevoit să refuze invitația venită din partea finului, întrucât se află în cantonament cu echipa națională under 21 a României.

Până la mult-așteptata petrecere programată târziu în noapte la Palatul Snagov, Teodora și viitorul său partener de viață își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu, iar ceremonia va avea loc la Biserica Sfântul Spiridon Nou din București. În urmă cu doar câteva zile, cei doi au avut cununia civilă, la eveniment luând parte membrii familiilor și, bineînțeles, cei mai buni prieteni.

Gigi Becali, încântat de viitorul său ginere. Sursa foto: stirescu.ro
Gigi Becali, încântat de viitorul său ginere. Sursa foto: stirescu.ro

Mihai Theodor Mincu, un ginere pe placul lui Gigi Becali

Chiar dacă mulți nu dădeau prea multe șanse relației dintre Teodora și Mihai Theodor Mincu, date fiind viața amoroasă destul de zbuciumată a tânărului, dar și exigența lui Gigi Becali când vine vorba despre partenerii fiicelor sale, iată că tânărul a reușit să fie pe placul latifundiarului. De altfel, într-un interviu acordat recent, patronul FCSB se declara încântat de viitorul său ginere, „un băiat frumos și înalt, care să facă copii”.

Are peste 1,85 metri, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei și vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: «Tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut». Dar am încredere că va face numai bine”, a dezvăluit Gigi Becali.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×