Cum arată meniul fastuos de la nunta Teodorei Becali. Aperitivul începe cu icre negre

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
11/10/2019, 16:53
Cum arată meniul fastuos de la nunta Teodorei Becali. Aperitivul începe cu icre negre GALERIE FOTO
Cum arată meniul fastuos de la nunta Teodorei Becali. Susa foto: libertatea.ro

Wow, cum arată meniul fastuos de la nunta Teodorei Becali! Fiica cea mare a milionarului Gigi Becali se mărită, iar tatăl său nu vrea decât ce este mai bun pentru ea. Așadar, se pare că el cu mâna lui a ales meniul cu care se vor delecta cei peste 700 de invitați pe care îi așteaptă.

Cum arată meniul fastuos de la nunta Teodorei Becali

Cum invitații de la nunta Teodorei Becali cu Mihai Mincu vor proveni din înalta societate, milionarul Gigi Becali trebuie să se pregătească pe măsura renumelui său, dar și a nuntașilor. Așadar, latifundiarul din Pipera nu s-a uitat deloc la bani atunci când fiica sa l-a anunțat că vrea să se mărite.

Fastuoasa nuntă va avea loc la Palatul Snagov, într-un peisaj de poveste. Doar aranjamentele florale au costat nu mai puțin de 25 de mii de euro, așadar se anunță a fi nunta anului! Petrecerea de cununie  avut loc joi seara la unul dintre hotelurile de lux din București, iar Gigi Becali și-a făcut din nou de cap. A uitat de evanghelie și cele sfinte și și-a arătat din nou talentul de mare dansator.

Cum arată meniul fastuos de la nunta Teodorei Becali
Cum arată meniul fastuos de la nunta Teodorei Becali. Sursa foto: viva.ro

Ce vor mânca invitații la nunta Teodorei Becali

La gustarea rece, invitații vor primi cocktail de creveți cu salsa de mango, file de somon cu capere și lime, terină din piept de curcan cu ciuperci și alune de pădure, jambon crud și parmesan, frigărui Caprese – mozzarella ciliegine, roșii cherry și busuioc proaspăt, mousse de gorgonzolla și cireșe confiate, măsline verzi și negre, dar și un trio de salate cu oțet balsamic.

Aceștia vor mai servi piept de curcan umplut cu feta și spanac servit cu sos blue cheese și cuș cuș cu stafide, file de somon cu sos de șampanie și icre de Manciuria servit cu buchetieră de legume și cartofi Pommes Duchesse. În plus, vor mai servi mușchi de vită cu reducție sos brun și aromă de trufe, roșii cherry, sparanghel, ciuperci la grătar, dar și cartofi wedges.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×