Cine este Ramona Olaru, asistenta care o va înlocui pe Flavia la Neatza cu Răzvan și Dani! Își ține soțul ascuns

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
21/02/2019, 15:24
Cine este Ramona Olaru, asistenta care o va înlocui pe Flavia la Neatza cu Răzvan și Dani! Își ține soțul ascuns GALERIE FOTO
Cine este Ramona Olaru, bomba sexy de la Neata cu Razvan si Dani

Cine este cu adevărat Ramona Olaru, care îi va lua locul Flaviei, în cadrul emisiunii matinale ”Neața cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1! Ei bine, frumoasa Ramona Olaru este o tânără frumoasă, înaltă și trasă prin inel. Are 25 de ani și este tobă de carte! A terminat Facultatea de Agronomie şi are și un masterat în Inginerie!

Ramona Olaru este asistentă TV tot la Antena 1, însă de la 1 martie emisiunea ”Prietenii de la 11” va ieși din grila de programe, dar șefii au trimis-o să se distreze alături de echipa Neața cu Răzvan și Dani.

Ramona Olaru este căsătorită de 5 ani

Frumoasa asitentă TV are însă un secret. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste de 5 ani, iar în ultimii trei ani este chiar căsătorită! A avut şi mari planuri pentru a deveni mamă, însă se pare că barza a cam ocolit-o.

Ramona Olaru a dezvăluit de ce îşi ţine relaţia departe de camerele de filmat. „De 5 ani, sunt căsătorită de 3 ani aproape..cu el. Suntem la poluri opuse. Eu sunt aşa…heeeei, hai să ne distrăm, iar el e aşa, nu vreau, stai departe de mine. Probabil acesta este lucrul care ne apropie cel mai mult. Şi pentru că el nu vrea să apară, de aceea e oarecum ascunsă”, a spus ea pentru viva.ro.

Cine este Ramona Olaru
Cine este Ramona Olaru avrut sa devina mama, insa efortul a fost in zadar, momentan

„Am avut o perioadă de vreun an de zile în care eram fiartă să rămân însărcinată. Eram stresată pe chestia asta, şi chiar şi medicul meu îmi spunea tot timpul că nu o să se întâmple lucrul asta…la cât sunt de disperată şi de stresată să rămân însărcinată. Şi am renunţat la ideea asta, să o fortez…o să se prindă atunci când o să vrea Dumnezeu”, a mai adăugat ea despre marele moment în care va deveni mamă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×