Cum a ajuns Mircea Bravo un vlogger de succes. E surprinzător ce studii are

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
08/07/2022, 14:41
Cum a ajuns Mircea Bravo un vlogger de succes. E surprinzător ce studii are
Cum a ajuns Mircea Bravo să facă filmulețe. Are studii în cu totul alt domeniu. Sursa foto: Instagram.com

Mircea Bravo este unul dintre cei mai urmăriți vloggeri de pe Youtube, are o poveste de viață impresionantă și studii într-un domeniu complet diferit de actorie. Cum a ajuns cunoscut tânărul originar din Cluj-Napoca.

Cum a început Mircea Bravo să facă filmulețe. Are studii în cu totul alt domeniu

Mircea Bravo are studii într-un departament surprinzător. Actorul a terminat Facultatea de Drept, dar nu a profesat niciodată pentru că a început să prindă gustul farselor. Așa a început să se filmeze în fiecare zi și să facă bani din asta.

„Eu am terminat Dreptul, nu am mai continuat în domeniu, mi-am dat seama că sunt puțin cocalar, am început cu cel mai bun prieten al meu să facem ceva în online, am zis să încercăm să facem ceva, că poate devenim buni.

Filmam în fiecare zi câte o farsă, după un an am avut un blocaj, că toată lumea ne cunoștea în Cluj, nu aveam bani să venim la București. Am transformat totul într-un business, după doi ani am plătit un copywriter pentru idei.

Videourile astea mă făceau să mă simt bine, nu neapărat că făceam bani”, a spus comediantul în emisiunea La Măruță, de la Pro TV.

Mircea Bravo, mândru de primul său film

Mircea Bravo are vise mari în domeniul artistic, dovadă că urmează să apară în cinematografe primul său film. Mirciulică a fost produs anul trecut și va putea fi urmărit de oameni în toamnă, undeva în luna octombrie.

„Ne-am specializat pe comedie cumva, am scris comedia cu aceeași echipă, filmul se numește Mirciulică, în care este vorba despre un tânăr care a făcut Dreptul. A dat un examen la care nu a intrat și a fost nevoit să se mute cu părinții.

Filmul are o oră jumătate. Am o chimie cu tanti Lenuța. Am descoperit-o când ne-am decis să rămânem la Cluj, ea era semicunoscută înainte, avea o rubrică la o emisiune locală.

Ne-am dat seama că se potrivește când ea mă ceartă. Ea e mai grijulie așa cu mine. E cel mai natural om pe care îl cunosc”, a mai adăugat comediantul, în aceeași emisiune.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×