Cum arăta Corina Caragea la primul jurnal din carieră la Pro TV. Au trecut 17 ani de atunci

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
08/07/2022, 15:23
Cum arăta Corina Caragea la primul jurnal din carieră la Pro TV. Au trecut 17 ani de atunci
Corina Caragea, de 17 ani la cârma știrilor din sport. Cum arăta la începutul carierei. Sursa foto: Instagram.com

Corina Caragea (39 de ani) a ajuns în urmă cu 17 ani la pupitrul știrilor sportive, în sânul familiei de la Pro TV. Frumoasa brunetă a dezvăluit cum a decurs primul jurnal, dar și cât de mult s-a schimbat în ultimii ani.

Corina Caragea, de 17 ani la cârma știrilor din sport. Cum arăta la începutul carierei

Corina Caragea a postat câteva imagini cu felul în care arăta la primul jurnal din carieră, la Pro TV. Au trecut 17 ani de atunci, vedeta fiind de părere că avea o voce ”ciudată” și o coafură diferită față de cea din momentul de față.

Cu părul mai scurt, știrista s-a bucurat că a avut alături o persoană care a ajutat-o să-și depășească emoțiile. A avut o noapte lungă înainte de a apărea pe sticlă, la momentul respectiv având un picior în ghips.

„Acum fix 17 ani am pășit în Pro TV. I-am adunat în 90 de secunde postate aici. Tot ca 90 de secunde mi se pare că au trecut acești 17 ani. În filmuleț vedeți primul meu jurnal. Eu nu știu cine e fata care prezintă. 

Avea o voce ciudată, freza și mai ciudată și un zâmbet până după urechi, menit să îi mascheze emoțiile. Noroc cu domnul brunețel de lângă ea, simpatic și glumeț? Mihai Dedu”, este mesajul transmis de vedeta de la Pro TV pe contul de Instagram.

Corina Caragea, la pupitrul știrilor
Corina Caragea, la pupitrul știrilor de 17 ani. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Corina Caragea, carieră de succes în televiziune

Corina Caragea a publicat și o serie de imagini de la primul jurnal, din anul 2005, perioadă în care a lucrat cu Mihai Dedu. Prezentatoarea este colegă și în momentul de față cu fostul handbalist român în vârstă de 50 de ani.

De atunci și până în momentul de față prezentatoarea este o prezență constantă pe micile ecrane, acolo unde moderează de luni până vineri știrile din sport. Are o carieră de succes în televiziune, după ce în trecut a făcut parte din echipa emisiunii Surprize, surprize.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×