Ce mașină conduce Corina Caragea? Și-a cumpărat un Porsche cu salariul de la Pro TV

Dan Suta   
în Stiri mondene
19/12/2019, 13:48
Ce mașină conduce Corina Caragea? Și-a cumpărat un Porsche cu salariul de la Pro TV GALERIE FOTO
Corina Caragea are un Porsche Cayenne de aproximativ 100.000 de euro. Sursa foto: Instagram

Corina Caragea o duce bine cu salariul pe care îl câștigă la PRO TV. Prezentatoarea știrilor sportive și-a cumpărat un Porsche și este tare bucuroasă de noua ei mașină. Vedeta este pasionată nu doar de fotbal, ci și de caii putere.

Corina Caragea conduce un Porsche Cayanne de aproximativ 100.000 de euro

Bijuteria pe patru roți pe care o conduce vedeta PRO se ridică la aproximativ 100.000 de euro, însă având în vedere faptul că este de ani de zile figura principală pe partea de știri sportive a postului de pe Pache Protopopescu, își permite astfel de luxuri.

Mașina pe care o conduce Corina Caragea are toate dotările necesare, iar prezentatoarea se simte mai mult decât confortabil. Autovehiculul pe care îl conduce bruneta are tapițeria din piele de culoare bej, iar scaunele sunt încălzite și comode atât pentru șoferiță cât și pentru pasagerii pe care îi transportă indiferent că stau în față ori pe bancheta din spate.

Prima mașină a vedetei a fost o Dacie

Corina Caragea a condus, înainte de Porsche Cayenne, și o Dacie. Practic, după cum a povestit prezentatoarea, prima ei mașină a fost o Dacie a tatălui ei.

„Prima mea mașină a fost Dacia lui tata. De multe ori am rămas în mijlocul intersecției cu mașina aceea. Am multe întâmplări haioase cu Dacia mea, care a contribuit la experiența mea ca șofer“, povestea Corina, potrivit ciao.ro.

Caragea a fost fidelă mașinii Audi A3 pe care a condus-o timp de 7 ani, din 2011 până anul trecut, însă a schimbat apoi piesa din garaj.

Caragea a mărturisit acum 6 ani că ia mai mult de 2.000 de euro pe lună, fără să spună suma exactă pe care o încasează. Totuși, nu îi plânge nimeni de milă, mai ales că are o vechime de 14 ani la PRO.

Alături de Corina Caragea, Andreea Esca și Andi Moisescu, Corina este una dintre cele mai longevive vedete ale postului PRO TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×