Tudorel Filimon, actorul din serialul La Bloc, în doliu: ”Drum lin către stele”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
23/03/2020, 15:18
Tudorel Filimon, actorul din serialul La Bloc, în doliu: ”Drum lin către stele”
Tudorel Filimon, actorul din serialul La Bloc, în doliu: ”Drum lin către stele”. Sursa foto: Facebook.com

Tudorel Filimon (66 de ani), cunoscut ca Nea Popa din celebrul serial „La bloc”, traversează o perioadă neagră după ce una dintre bunele sale prietene de familie a decedat. Anunțul trecerii în neființă a fost făcut chiar de soția actorului pe una dintre paginile sale de socializare.

Nea Popa, actorul din serialul „La bloc”, în doliu

Nea Popa, așa cum a ajuns să fie cunoscut Tudorel Filimon pentru rolul său din serialul „La Bloc”, este în doliu după ce i-a murit o prietenă foarte bună de familie. Actorul și soția sa Drăguța nu-și pot reveni din șoc, mai ales că în urmă cu un an au mai trecut prin perioadă neagră, moartea socrului lui Tudorel Filimon.

„Dumnezeu să te ierte, Anca! Drum lin către stele!”, a scris soția actorului pe pagina sa de socializare. „Dumnezeu s-o odihnească. Dar cine este, Drăguță?”, a întrebat o amică.

„Este o prietenă din București (din cartierul Andronache)”, a explicat Drăguța Filimon. „Doamne nu pot să cred …a murit cumătra Anca? Dumnezeu să o ierte”, a scris o altă apropiată a familiei Filimon.

Celebrul actor are probleme financiare și a rămas fără casă

Tudorel Filimon se luptă cu statul român încă din 2015 când banca l-a executat silit și i-a luat vila din zona Pădurii Andronache. Actorul și soția sa, Drăguța Filimon au rămas atunci pe drumuri, iar Tribunalul București a decis că au de restituit suma de 165.000 de lei.

Totul a început în anul 2013 când Nea Popa a primit oficial împrumutul bancar pe care trebuia să-l înapoieze în decursul a 5 ani, dar nemaiputând plăti ratele dosarul său a ajuns pe mâna recuperatorilor.

„Eu am împrumutat de la o bancă, iar cămătarii au preluat. Am 40 de ani de carieră, de acum începe viața, nu-i așa? (…) Am renunțat de curând la țigări, poate o să încep și o dietă. De multe ori mi-au trecut banii printre mâini, nu am strâns niciodată banii”, mărturisea Tudorel Filimon, potrivit  wowbiz.ro.

Ce proiecte are Tudorel Filimon de când nu mai apare în serialul „La bloc”

Nea Popa din celebrul serial nu poate sta departe de scena teatrului și în ultimii ani a putut fi văzut la „Teatrul Dramaturgilor Români”. În plus, Tudorel Filimon a jucat și în câteva filme printre care se numără „Nunta mută” (2008), „Ultimul corupt din România” (2012) sau „Coborâm la prima” (2018).

„Am proiecte în continuare, joc în mai multe piese de teatru, iar cei care vor să mă vadă pot veni la «Teatrul Dramaturgilor Români», plus că pe lângă asta am mai jucat şi în mai multe filme. Cu banii acum sunt bine. Mă descurc şi nu îmi place să mă plâng.

Mi-am cumpărat un apartament cu două camere, însă nu vreau să vorbesc mai mult”, a mărturisit Tudorel Filimon în urmă cu câțiva ani.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×