Cum arată acum îndrăgitul nea Popa din La Bloc. Ce a făcut Tudorel Filimon după terminarea serialului

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
25/06/2019, 16:53
Cum arată acum îndrăgitul nea Popa din La Bloc. Ce a făcut Tudorel Filimon după terminarea serialului GALERIE FOTO
Nea Popa din La Bloc joacă acum în piese de teatru în Capitală. Sursa foto: PRO TV

Tudorel Filimon, celebru pentru că i-a dat viață lui nea Popa în La Bloc, sitcom difuzat în urmă cu mai mulți ani de PRO TV a dispărut din lumina reflectoarelor odată cu încheierea serialului. Filimon a ajuns în atenția presei în ultima perioadă din cauza loviturilor pe care le-a primit de la viață. Băncile i-au luat aproape totul, dar, din fericite, îndrăgitul actor și-a revenit financiar.

Tudorel Filimon, nea Popa din La Bloc, a avut probleme financiare

Din cauza unei datorii de 30.000 de euro pe care nu a achitat-o, Filimon a fost scos din casa în care locuia, în urma executării silite. Acesta locuia într-o locuință din cartierul bucureștean Andronache. Actorul și-a continuat cariera în piese de teatru pe care le joacă pe scenele din Capitală, iar din noile proiecte în care s-a implicat a reușit să se redreseze.

Anul trecut și-a cumpărat un apartament cu două camere în București, iar în urmă cu aproximativ 10 luni a povestit pentru presa mondenă că nu are motive pentru care să se plângă. Îndrăgitul actor a mai trecut printr-o cumpănă la începutul acestui an când i-a murit socrul. Acesta avea o relație deosebită cu tatăl soției sale, Drăguța Filimon.

Tudorel Filimon, alături de colegii de breaslă. Sursa foto: Cancan

Personajul lui Filimon din La Bloc, un încurcă-lume

În serialul La Bloc de la PRO TV, Tudorel Filimon a interpretat rolul lui Nea Popa (Sebastian Popa). Acesta era valetul Americanului (Emil Mitrache) și își dorea foarte mult să își găsească o femeie. Personajul lui a prins la publicul românesc datorită situațiilor amuzante prin care nea Popa încerca să le cucerească pe femei, apelând chiar la o agenție matrimonială.

După scurta colaborare cu o companie de dame de consumație a Americanului, nea Popa și-a găsit un nou loc de muncă și a devenit poștașul cartierului din film. A fost unul dintre personajele care știa tot despre toți, căci poștașul pleca urechea la toate bârfele și le transmitea mai departe ducând la conflicte și situații suprarealiste.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×