Cum arată acum Lili din La Bloc. Ce s-a întâmplat cu actrița Mariana Dănescu după terminarea serialului

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
19/06/2019, 11:30
Cum arată acum Lili din La Bloc. Ce s-a întâmplat cu actrița Mariana Dănescu după terminarea serialului GALERIE FOTO
Mariana Dănescu, neschimbată după 12 ani. Sursa foto: Cinemagia.ro

Actrița Mariana Dănescu, cunoscută pentru interpretarea personajului Lili din sitcom-ul românesc La Bloc, a dispărut de pe micile ecrane de mai bine de 12 ani, chiar dacă serialul de comedie este difuzat și acum în reluare și se bucură în continuare de mare succes. Actrița nu e schimbată deloc, semn că a avantajat-o trecerea anilor.

Mariana Dănescu joacă acum doar în piese de teatru

Mariana Dănescu a filmat pentru „La bloc” în perioada 2002-2007, iar după aceea a întrerupt colaborarea cu PRO TV. În prezent, actrița continuă să joace însă pe scena de teatru, nu în producții televizate. Anul trecut, Mariana a cunoscut din nou succesul cu piesa de teatru „Coada” și a fost cooptată pentru mai multe proiecte la teatrele din Capitală.

Interpreta celebrei Lili Jurcă din serialul de la PRO TV are o poveste de viață destul de tristă. Aceasta și-a pierdut sora din cauza unei maladii odioase, cancerul. Sora vedetei a apărut și ea în serialul La bloc, unde a jucat rolul Luciei. Sora actriței a jucat la o stație locală a postului concurent de unde Mariana își lua banii, adică la Antena 1 Pitești, unde era realizatoare de știri și emisiuni și mai apoi redactor-șef.

Mariana Dănescu este neschimbată, după 12 ani de la serialul care a consacrat-o

Anul trecut, fotoreporterii au surprins-o pe Mariana pe stradă, alături de partenerul ei, iar ceea ce au observat toți este că actrița nu e deloc schimbată. Are aceeași frizură, nu s-a îngrășat, nu a slăbit și nici măcar stilul vestimentar nu și l-a schimbat. Despre actriță, colegii au numai cuvinte de laudă.

„Am jucat relativ puțintel împreună. Dar, deși am fost ani în șir colegi de grupă, nu uit nici acum șocul pe care l-am avut când am venit să o văd jucând alături de mama mea, cu care era colegă la defunctul teatru Mundi, în „Poate Eleonora”, în regia lui Toca. Nicio legătură cu cea pe care o văzusem patru ani în facultate. Concluzia? O actriță cu un registru impresionant!”, a spus actorul Cosmin Crețu pentru dcnews.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×