Americanul Emil Mitrache din La Bloc a renunțat la taximetrie! Cu ce se ocupă acum fosta vedetă PRO TV

Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
24/02/2019, 12:03
Americanul Emil Mitrache din La Bloc a renunțat la taximetrie! Cu ce se ocupă acum fosta vedetă PRO TV GALERIE FOTO

Emil Mitrache, Americanul din serialul “La Bloc” (PRO TV) a încercat și altceva pentru a-și rotunji veniturile. Actorul a încercat și  taximetria la Uber , însă nu i-au convenit condițiile.  In momentul de față actorul lucrează în asigurări, având chiar un birou de mediere în acest sens.

Americanul a declarat pentru Click: “Eu am făcut Uber timp de două-trei luni. Nu mai fac, pentru că am realizat că nu merită, sunt tot felul de condiţii care nu îmi convin. Acum lucrez în asigurări, am un birou de mediere, joc teatru. Săptămâna aceasta am două spectacole în Bucureşti. Lucram câteva ore seara, când aveam timp, şi cam atât”

Americanul din serialul “La Bloc” are birou de mediere

Artistul ar fi însă foarte fericit dacă i s-ar propune un nou rol, într-un serial de succes, de talia celui difuzat de PRO TV, în perioada 2002-2007.  Emil a susținut o serie de spectacole în toată țara, însă pașii l-au îndreptat spre capitală, unde și-a început colaborarea cu Florin Călinescu, la „Chestiunea Zilei”. La acea vreme, pentru Emil Mitrache televiziunea nu reprezenta deloc o enigmă.  Americanul a mai jucat în pelicule precum: La limită (2016) – Polițistul La bloc: după 10 ani (2013) – Americanu’ Nimeni nu-i perfect (2008) – Vali Chivu Gașca (2007) La bloc (2002) – Americanu’ Râdeți cu oameni ca noi (2002).

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×