Oana Roman se apără după ce a fost acuzată că a cerut produse gratis de la Cristina Bâtlan: „Îmi permit să-i cer ce vreau eu”

Andreea Marin   
în Stiri mondene
08/07/2022, 14:09
Oana Roman se apără după ce a fost acuzată că a cerut produse gratis de la Cristina Bâtlan: „Îmi permit să-i cer ce vreau eu”
Ce a avut de spus Oana Roman după acuzațiile că a cerut produse pe gratis. foto: Colaj Fanatik / Capturi video Instagram

Oana Roman a dat prima replică după ce a fost acuzată că a cerut Cristinei Bâtlan produse pe gratis, lucru dezvăluit chiar de jurata de la Imperiul leilor.

Ce a avut de spus Oana Roman după acuzațiile că a cerut produse pe gratis

Conform declarațiilor făcute de vedetă, cele două sunt prietene de 30 de ani, de când compania Musette nici măcar nu exista.

Oana Roman a spus că Cristina Bâtlan i-a dat mereu produse pe care să le să le probeze, iar datorită relației speciale dintre ele, poate să îi ceară ceea ce vrea.

Vedeta a ținut să precizeze că nu face acest lucru cu orice brand, dar în ceea ce o privește pe Cristina Bâtlan, își permite pentru că ele sunt ca niște surori.

„E prietena mea de 30 de ani, dinainte să existe Musette, și mi-a dat foarte multe produse ca să le probez. Și pentru că e ca sora mea, îmi permit să-i cer ce vreau eu.

Nu fac asta cu niciun brand unde nu cunosc, dar în cazul ei este altă relație… Și nu este nimic greșit să oferi produse persoanelor publice.”, a spus vedeta pe rețelele de socializare.

Oana Roman se apără după ce a fost acuzată că cere produse gratis

Mai mult, Oana Roman a spus că toate brandurile oferă produse influencerilor ca modalitate de promovare, dar acest mecanism este privit cu ochi răi în România.

„Toate brandurile, inclusiv cele de lux, fac asta în toată lumea. Este forma de promovare care în România este prost înțeleasă de unii care au frustrări… ”, a spus Oana Roman pe rețelele de socializare.

Dezvăluirile Cristinei Bâtlan au fost făcute în cadrul emisiunii La Măruță, unde la proba sosurilor picante, aceasta a dezvăluit numele unor personalități de la noi din țară care i-au cerut încălțăminte de la brandul său pe gratis.

Numele date de jurata de la Imperiul Leilor sunt Andreea Marin, Oana Roman și Catrinel Menghia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×