Oana Roman are din nou probleme: ”Prima oară când mi se întâmplă chestia asta”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
11/05/2020, 18:17
Oana Roman are din nou probleme: ”Prima oară când mi se întâmplă chestia asta”

Oana Roman a povestit pe una dintre paginile sale de socializare că se confruntă cu o situație de care nu a mai avut parte până acum. Fiica fostului premier al României, Petre Roman, a dezvăluit că mama sa a rămas fără pensie pentru că angajații de la Poștă nu mai au bani.

Mama Oanei Roman a rămas fără pensie. Cum s-a ajuns aici

Oana Roman este cunoscută pentru că spune lucrurilor pe nume și nu se sfiește să povestească anumite experiențe din viața sa. Același lucru s-a întâmplat și acum când vedeta a povestit cum a mers la Poștă să ridice pensia mamei sale, Mioara Roman, dar a avut parte de o surpriză de proporții.

Soția lui Marius Elisei a scris pe pagina de Facebook că funcționarele de la Poștă au rămas fără bani, recomandându-i să revină zilele următoare pentru a ridica pensia mamei sale din care trăiește perioada aceasta, veniturile sale find afectate de pandemia de coronavirus.

„Astăzi m-am dus la Poștă și ce credeți. Nu au fost bani. Prima oară când mi se întâmplă chestia asta. Mi-au explicat doamnele foarte frumos că au trimis toți banii pe care i-au avut și că n-au trimis toți banii pentru pensii și că n-au încasări și n-au bani și că trebuie să-i primească mâine sau luni. Uite așa a rămas mama fără pensie”, a spus vedeta, relatează wowbiz.ro.

Cum se descurcă Oana Roman cu partea financiară de când se află în izolare

Oana Roman și familia sa se află în izolare din luna martie, vedeta mărturisind că această perioadă a fost una benefică pentru că i-a apropiat foarte mult. Din păcate, pandemia a avut și efecte negative, în special în plan profesional și financiar pentru că soțul ei nu mai lucrează.

Așadar, bruneta a spus că singurul venit este pensia mamei sale. Soția lui Marius Elisei a mărturisit că se descurcă foarte greu cu banii, trăind doar din banii pe care-i primește Mioara Roman de la statul român.

„Cu banii… ce să zic… e complicat pentru că eu nu mai am clienți care funcționează. Unul din clienții mei și-a reorientat activitatea și, mă rog, o să reîncepem să colaborăm un pic, dar evident că nu mai sunt aceiași bani ca înainte.

Mai aveam niște bani… încep să se ducă… și tot îmi caut divese colaborări din care cât de cât să reușesc să câștigăm niște bani încât să putem să supraviețuim în această perioadă.

Marius nu poate lucra deloc pentru că el era șofer la o companie de ridesharing și, practic, activitatea lor acum s-a stopat… și-mi este și frică să îl las să meargă, să fiu sinceră. Iar eu încerc să mă reorientez cât pot de mult, să lucrez online să mai câștig cât pot din zona asta, dar evident că este complicat. Mama are pensie, ne mai ajutăm și cu asta.

Știu că toată lumea a titrat că Oana Roman a dat faliment și trăiește din pensia mamei. Nu, nu trăiesc doar din pensia mamei, mai aveam și eu niște bani puși deoparte. Nu foarte mulți, dar aveam. Mai iau câte un ban de ici-colo, dar cu siguranță veniturile nu sunt aceleași”, spunea în urmă cu ceva vreme Oana Roman pentru ciao.ro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×