Oana Roman era să moară acum 6 ani, fix de 1 Mai: „A fost cea mai mare cumpănă a vieții mele”

Dan Suta   
în Stiri mondene
01/05/2020, 22:54
Oana Roman era să moară acum 6 ani, fix de 1 Mai: „A fost cea mai mare cumpănă a vieții mele”
Oana Roman a vorbit despre momentul dificil prin care a trecut acum 6 ani. Sursa foto: Instagram

Pentru Oana Roman, ziua de 1 Mai are o încărcătură aparte. În anul 2014, prezentatoarea de televiziune a trecut printr-o operație dificilă și a văzut moartea cu ochii.

Oana Roman, în pragul morții acum 6 ani

Din 1 mai 2014, viața Oanei s-a schimbat complet. Fiica fostului premier al României, Petre Roman, a mărturisit că atunci s-a născut pentru a doua oară.

„Din 2014, ziua de 1 Mai are pentru mine o semnificație aparte. Este ziua în care m-am născut a doua oară… Pe 1 Mai 2014 Isa avea 2 luni jumate și în loc să fiu cu ea acasă, eu mă pregăteam să intru într-o operație extrem de dificilă care avea să dureze peste 8 ore. O operație care mi-a salvat viața. Eram în pragul de a muri din cauza unor complicații post cezariană, netratate la timp și corespunzător”, a scris Oana Roman pe Instagram.

„Am stat 5 zile la reanimare, uitându-mă la un perete alb”

„A fost cea mai mare cumpănă a vieții mele. Am reușit să ies din ea cu ajutorul lui Dumnezeu (…). Am știut atunci că puterea lui Dumnezeu este infinită, am simțit asta în modul cel mai concret”, a mai povestit Oana despre experiența traumatizantă prin care a trecut.

„Am stat 5 zile la reanimare, uitându-mă la un perete alb și am avut timp să mă gândesc. Mi-am dat seama că viața mea e în mâinile Lui (…). Trebuia să mă vindec pentru a-mi putea crește copilul și am reușit. Eu și doctorii am luptat. Marius m-a păzit. Asistele m-au îngrijit, El a fost acolo. Sunt recunoscătoare. Atunci, pe 1 Mai 2014, m-am născut din nou”, a încheiat Oana.

Fosta vedetă Kanal D este acum bine și zi de zi îi mulțumește Celui de Sus și medicilor pentru că datorită lor este în viață. Oana se bucură acum de familia ei minunată, vedeta având o fetiță pe nume Izabela în vârstă de 6 anișori.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×