Oana Roman s-a plâns fanilor: „Nu sunt făcută să fiu casnică!”

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
25/04/2020, 22:41
Oana Roman s-a plâns fanilor: „Nu sunt făcută să fiu casnică!”
Oana Roman nu mai suportă izolarea. S-a plâns fanilor. Sursa foto: Facebook

Oana Roman nu mai suportă izolarea și s-a plâns fanilor. Vedeta le-a împărtășit momentele grele prin care trece de când stă închisă în casă. „Nu sunt făcută să fiu casnică!”

Oana Roman a răbufnit în fața fanilor

De când se află în izolare, Oana Roman și-a reînnoit relația cu fanii și comunică mult mai des cu ei. Indiferent ce le povestește, vedeta dă dovadă de transparență și apropiere față de ei, chiar și una virtuală.

Întotdeauna directă, Oana nu s-a sfiit nici de această dată să spună lucrurilor pe nume, așa că le-a mărturisit fanilor că nu mai suportă izolarea.

„Nu mai vreau să fac curat. Și nu mai vreau să stau închisă în casă. Vreau la mare, vreau la munte, vreau să plec singură câteva zile, să nu mai trebuiască să fac nimic pentru nimeni! Nu sunt făcută să fiu casnică!”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Face lecții cu Izabela

Oana Roman încearcă să își găsească tot felul de activități pentru a-și omorî timpul, dar degeaba. Face lecții cu Izabela, citește, se uită la filme și se mai ocupă și de proiectele profesionale pe care le are. Chiar și așa, s-a plictisit și abia așteaptă să plece într-o vacanță singură.

Există și un lucru bun, însă, de când este în izolare. Relația cu Marius merge din ce în ce mai bine, s-au apropiat mai mult și le priesc activitățile în doi sau în trei, când este implicată și fiica lor Izabela.

În urmă cu câteva luni, Oana Roman și Marius Elisei hotărâseră să divorțeze, dar fiica lor i-a adus din nou împreună. De ziua ei de naștere, pe 24 februarie, cei doi au sărbătorit alături de micuță împlinirea vârstei de șase ani.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×