Liviu Vârciu, așa cum nu l-ați văzut niciodată. Ce și-a făcut în izolare

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
24/04/2020, 20:48
Liviu Vârciu, așa cum nu l-ați văzut niciodată. Ce și-a făcut în izolare
Liviu Vârciu, așa cum nu l-ați văzut niciodată

Aflat în izolare, Liviu Vârciu nu a avut de ales și și-a schimbat look-ul, iar rezultatul este uimitor. Nu l-ați văzut niciodată așa. După aproape două luni de stat în casă, timp în care i-au crescut barba și părul, Vârciu n-a mai suportat și le-a dat jos.

Liviu Vârciu, schimbare de look în izolare

Ce fac oamenii când nu au alternative?! Improvizează și găsesc soluții. Așa a făcut și Liviu Vârciu. Aflat în izolare la domiciliu cu iubita lui, Anda Călin, și fiica lor, Anastasia Maria, și pentru că toate saloanele și frizeriile sunt închise în această perioadă, simpaticul prezentator s-a văzut nevoit să facă el pe frizerul.

De aproape două luni de când am intrat forțat în autoizolare, Liviu Vârciu nu s-a mai tuns. Și pentru că îi crescuse părul foarte mult, s-a lăsat pe propriile mâini, mai ales că deja a devenit o modă să te tunzi și să te bărbierești singur acasă. Așa că, artistul și-a făcut curaj și a intrat și el în rândul lumii.

Liviu Vârciu s-a tuns și bărbierit singur

Și-a băgat mașina de tuns în păr și acum are un look complet nou, așa cum nu a fost văzut vreodată. Numai că, el nu pare încântat deloc de rezultat. În filmulețele postate pe Instagram, artistul se plânge de capul lui, dar se consolează rapid cu gândul că se va obișnui cu noua freză.

Liviu Vârciu, schimbare de look
Liviu Vârciu și-a schimbat look-ul. sursă foto: instagram

Și pentru că încă se află în perioada de carantină, Liviu Vârciu găsește tot felul de activități care să-i umple timpul. De exemplu, zilele trecute și-a împodobit curtea cu zeci de luminițe colorate, iar seara, a ieșit în curte împreună cu iubita și micuța lor pentru a le admira. Artistul le-a împărtășit și urmăritorilor de pe Instagram isprava sa.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×