Oana Roman și Marius Elisei, împreună de Paște: „Până la urmă suntem oameni”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
19/04/2020, 15:53
Oana Roman și Marius Elisei, împreună de Paște: „Până la urmă suntem oameni”
Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună de dragul fetiței. Sursa foto: Facebook

După o perioadă extrem de tensionată, Oana Roman și soțul său par să fi găsit în sfârșit calea spre reinstaurarea armoniei în cuplul lor, odată cu venirea Sărbătorilor Pascale. Sau cel puțin încearcă, mai ales că locuiesc în continuare sub același acoperiș, alături de fetița lor. Pentru că indiferent de neînțelegerile care ar putea apărea, Isabela trebuie să aibă ambii părinți alături într-o ocazie atât de specială cum este Sărbătoarea Învierii Domnului.

Oana Roman petrece Paștele alături de Marius Elisei. Cei doi par să se fi împăcat

De altfel, în ultima vreme au circulat mai multe zvonuri conform cărora fiica fostului premier al României și bărbatul care îi este partener de viață de mai bine de cinci ani ar fi îngropat securea războiului. Și ce prilej mai bun să se bucure unul de compania celuilalt dacă nu duminica Paștelui?

Lucrurile se desfășoară ok, în sensul în care tragem de păr, nu ne batem, nu ne certăm, nu ne dăm cu capul de pereți. Pentru Marius e greu, pentru că stă cu noi tot timpul. El era obișnuit să mai meargă cu băieții la fotbal, la bere.

El pleca dimineață, își făcea treaba, venea… Acum sunt și lucruri care îl enervează… Normal. Și încerc să-l înțeleg pentru că și pe mine mă enervează lucruri. Stă cu soacra în casă, ceea ce nu e chiar cel mai plăcut lucru…

Are momente în care răbufnește și el, dar e normal. Până la urmă suntem oameni! Chit că noi avem spațiu foarte mult, ni s-au restrâns din libertăți”, a dezvăluit Oana Roman într-un interviu acordat pentru Antena Stars.

Isabela calcă pe urmele mamei: „Va fi cu siguranță un mare influencer”

Cât despre Isabela, ei bine, așchia nu sare departe de trunchi, pentru că aceasta pare să se simtă deja în largul ei în lumina reflectoarelor, deși are doar șase anișori. Nu o spunem doar noi, ci și fericita mămică, mândră nevoie la gândul că micuța va avea o carieră de succes în lumea vloggingului. Ba chiar își dorește să devină un adevărat influencer pe rețelele de socializare.

Facem ce face toată lumea în momentul acesta! Gătim, facem curat și iarăși și iarăși. Iza face fișe, colorează, ne jucăm prin curte…

Nu am reușit să devin influencer pe Instagram, dar ea va fi cu siguranță un mare influencer. Veți vedea că își va face cât de curând un vlog”, a mai spus Oana Roman în emisiunea Star Matinal.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×