Ce se întâmplă cu Alina Sorescu din cauza divorțului de Alexandru Ciucu. Situația o afectează puternic

Andreea Stanaringa   
în Stiri mondene
07/07/2022, 17:25
Ce se întâmplă cu Alina Sorescu din cauza divorțului de Alexandru Ciucu. Situația o afectează puternic
Ce se întâmplă cu Alina Sorescu din cauza divorțului de Alexandru Ciucu. Sursa foto: Instagram

Alina Sorescu (35 de ani) este vizibil afectată din cauza divorțului de Alexandru Ciucu (46 de ani), cu care a fost căsătorită timp de 12 ani. Artista are două fiice cu fostul partener de viață, iar acestea locuiesc alături de ea.

Ce se întâmplă cu Alina Sorescu din cauza divorțului de Alexandru Ciucu

Cântăreața a fost surprinsă recent în oraș, unde a ieșit pentru a-și rezolva niște treburi, însă arăta destul de abătută și îngrijorată.

Vedeta s-a deplasat în oraș cu mașina ei, dar nu a condus ea, ci a apelat la ajutorul tatălui său. Gabriel Sorescu și-a însoțit fiica la un magazin cu haine bărbătești de marcă, aflat pe Șoseaua Nordului.

Alina Sorescu a părut foarte îngrijorată și atentă în jur, dorindu-și să se asigure că nu este urmărită. Cel mai probabil, vedeta a făcut acest gest din cauza zvonurilor apărute în presă, potrivit cărora ar avea deja o altă relație după divorț.

Artista a ținut să lămurească lucrurile și spune că nu are nicio relație în acest moment. Prioritățile ei sunt fetițele, dar și activitatea profesională.

“Observ că în ultima vreme, imediat după cea de-a două decizie a instanței privind domiciliul fetițelor la mine, apar în presă articole menite să mă discrediteze. Nu este nimic adevărat și e firesc să mă apar în astfel de situații.

Așa cum am scris pe Instagram, buchetul de flori era pentru aniversarea unei prietene. Totodată, firma mea nu este în faliment, informațiile au fost interpretate eronat în mod voit.

Și nu am o altă relație, așa cum s-a vehiculat. Prioritățile mele sunt fetițele și activitatea mea profesională.”, a declarat Alina Sorescu pentru click.ro, acolo unde pot fi văzute și imaginile în care pare îngândurată.

De asemenea, Alina Sorescu a explicat de ce tatăl ei este cea care a condus mașina.

“Tată este mereu cu mine și mă ajută cu fetele și cu școala de muzică pe care o am. I-am avut mereu cu mine de mică și m-am sprijinit întotdeauna pe ei.”, a mai spus ea.

Alina Sorescu și fostul partener, Alexandru Ciucu, se află în plin proces de divorț. Elena Carolina și Ana Raisa, fiicele lor, locuiesc împreună cu cântăreața. Decizia instanței nu este una definitivă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×