Marele absent de la nunta Teodorei Becali. Mirel Rădoi, finul lui Gigi Becali, a anunţat că nu vine la eveniment

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
11/10/2019, 15:10
Marele absent de la nunta Teodorei Becali. Mirel Rădoi, finul lui Gigi Becali, a anunţat că nu vine la eveniment GALERIE FOTO
Gigi Becali într-o imagine care a scris istorie alături de Traian Băsescu și Mirel Rădoi. Sursa foto - facebook

Marele absent de la nunta Teodorei Becali este chiar finul latifundiarului din Pipera. Altădată la masa nașului, acum Mirel Rădoi a fost primul care a spus pas evenimentului. Acesta a transmis că nu poate să ajungă pentru că se află în cantonament cu naţionala de tineret. Rădoi a recunoscut că a primit invitație, dar a fost nevoit să le spună celor doi miri că nu va fi alături de ei. A preferat să stea lângă jucătorii lui.

Marele absent de la nunta Teodorei Becali

Selecţionerul naţionalei de tineret spune că nu poate onora invitaţia, deoarece are programa cu România U21: ”Am invitaţie, dar nu am cum să plec din cantonamentul echipei naţionale, să mă prezint la astfel de evenimente”, a declarat Mirel Rădoi. Tricolorii joacă luni împotriva Irlandei de Nord, de la 20.30. Vă reamintim că Mirel Rădoi şi Gigi Becali au avut în ultima perioadă o relație destul de rece.

Ruptura s-a petrecut în primul rând după episodul în care Rădoi a antrenat-o pe FCSB. Acesta a preferat să-și dea demisia și nu o dată a spus că și-ar fi dorit susținerea nașului, nu atacuri subtile prin presă. Apoi, selecționerul naţionalei de tineret a declarat în mai multe rânduri că nu este de acord cu modul în care omul de afaceri conduce echipe și nici cum intervine peste antrenor. Rădoi a bufnit în râs când a aflat că Bogdan Argeș Vintilă a dat cu tămâie în vestiar.

Marele absent de la nunta Teodorei Becali Becali, Rădoi
Mirel Rădoi se îmbrățișează cu Gigi Becali. Sursa foto – facebook

Mirel Rădoi, finul lui Gigi Becali, a anunţat că nu vine la eveniment

Marele eveniment va avea loc sâmbătă, iar costurile s-au dus undeva în jurul a 500 de mii de euro. În suma impresionantă intră închirierea locației, aranjamentele florale și restul detaliilor care vor crea o atmosferă plăcută pentru cei 700 de invitați. Viitorul socru mic a fost nevoit să scoată din buzunar, atenție, nu mai puțin de 20.000 de euro pentru a se asigura că va avea parte de formația dorită.

Inițial, bandul era închiriat de un alt cuplu, căruia Gigi Becali i-a plătit 20.000 de euro, pentru a lăsa liberă formația de muzică machedonească. Deși, cei doi au ezitat, în cele din urmă suma propusă de Gigi Becali i-a convins pe aceștia să facă un pas în spate.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×