Gigi Becali a rupt ringul de dans la cununia Teodorei cu Mihai Mincu. Foto şi video

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
11/10/2019, 13:32
Gigi Becali a rupt ringul de dans la cununia Teodorei cu Mihai Mincu. Foto şi video
Dansul lui Gigi Becali la cununia fiicei sale *foto: kanal d

Săptămână plină de bucurie pentru patronul FCSB, Gigi Becali. Acesta se bucură de nunta fiicei sale, Teodora, cu alesul inimii ei, Mihai Mincu. Astfel, joi seară a avut loc cununia fiicei patronului la unul dintre hotelurile de lux din București, iar Gigi Becali și-a făcut din nou de cap și a rupt în două ringul de dans.

Gigi Becali a rupt ringul de dans la cununia fiicei sale

La evenimentul de joi au participat doar apropiații familiei. Momentul de aseară a fost extrem de important pentru întreaga familie a lui Gigi Becali. În tradiția machidonilor, ceea ce s-a întâmplat seamănă cu un fel de cununie. Reprezintă practice momentul în care băiatul cere mâna fetei de la părinții ei.

Obiceiul se respect mereu cu trei zile înainte de căsătoria religioasă. Oficierea cununiei religioase va avea loc sâmbătă, pentru ca apoi petrecerea de după nunta să se desfășoare la Palatul Snagov, acolo unde și-a făcut nunta și Elena, fiica fostului președinte al României, Traian Băsescu. Video cu dansul lui Gigi Becali la nunta fiicei sale este aici. Dansul lui Gigi Becali de la nunta fiicei sale aduce aminte de mișcările pe care Becali le avea pe ring la nunta lui Cristi Chivu.

Gigi Becali a băgat mâna adânc în buzunare pentru nunta Teodorei la Palatul Snagov

Patronul FCSB este pentru prima dată socru mic, motiv pentru care nu a făcut rabat de la bani. Gigi Becali a închiriat Palatul Snagov, care a fost construit inițial pentru prințul Nicolae al României, pe malul lacului Snagov. După ce Nicolae a fost dezmoștenit, palatul a fost preluat de Ion Antonescu, pentru ca apoi să ajungă pe mâna lui Gheorghe Gheorghiu Dej. În perioada comunistă, palatul avea să fie mărit pentru ca în interiorul său să aibă loc întâlniri cu consiliul de miniștri.

Închirierea Palatului Snagov l-a costat pe Gigi Becali nu mai puțin de 500.000 de euro. Doar pentru aranjamentele florale latifundiarul din Pipera a fost nevoit să plătească 25.000 de euro. De asemenea, pentru ca Pindu, trupa sa preferată, să cânte la nunta fiicei sale, Becali a plătit 20.000 de euro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×