Cât a mers darul la nunta Teodorei Becali. Cât au plătit Gică Hagi, Teia Sponte sau Stere Halep

Dan Suta   
în Stiri mondene
12/10/2019, 15:41
Cât a mers darul la nunta Teodorei Becali. Cât au plătit Gică Hagi, Teia Sponte sau Stere Halep
Becali, alături de soția și fiicele sale. Sursa foto: cultural.bzi.ro

Darul la nunta Teodorei Becali se poate ridica la mii de euro, în funcție de statutul invitatului. Dacă vorbim despre nași și oamenii foarte apropiați cuplului Becali-Mincu, banii dați la nuntă pot sări și de 5.000 de euro, iar dacă vorbim despre prietenii de familie ori simple cunoștințe, prețul coboară sub 5.000 de euro.

Darul la nunta Teodorei Becali nu e de ici de colo: între 400 și 5.000 de euro, în funcție de importanța invitatului

Conform prețurilor oficiale, meniul de la Palatul Snagov, acolo unde are loc petrecerea, este în jur de 850 de lei. În mod normal, darul la nuntă este dublul meniului. În cazul acesta, un invitat ar putea scoate din portofel aproximativ 1.700 de lei, adică în jur de 380-400 de euro. În cazul nașilor, suma ar crește considerabil, undeva între 3.000 și peste 5.000 de euro, 13.000 – 23.000 de lei.

Teodora Becali se căsătorește religios astăzi cu Theodor Mihai Mincu. Cununia are loc la Biserica Sfântul Spiridon cel Nou, iar petrecerea se va ține la Palatul Snagov. Cei doi au făcut starea civilă joi, iar după ce au semnat actele în fața primarului au ținut o mică recepție unde au participat cele mai importante persoane din viața perechii.

darul la nunta teodorei becali
Becali își conduce fata în fața altarului astăzi. Sursa foto: digisport.ro

Becali. „Eu nu le-am făcut niciun cadou mirilor”

De altfel, pentru această nuntă, Becali nu a fost deloc zgârcit, căci o dată i se mărită fata! Omul de afaceri ar fi scos din buzunar nu mai puțin de 500.000 de euro și este, de departe, cel mai important eveniment monden al acestei toamne, dacă nu al anului. Trupa favorită a lui Becali, Pindu, angajată pentru a cânta la nuntă a primit pentru cântare aproximativ 20.000 de euro, adică în jur de 94.000 de lei.

Printre invitații de seamă la nuntă se numără Teia Sponte, a cărui fiică, Maria, este nașă de cununie, Gică Hagi și Stere Halep, tatăl Simonei Halep. Acești invitați vor scoate cu siguranță cel puțin 5.000 de euro, căci sunt extrem de apropiați de familia lui Becali și de fata latifundiarului din Pipera.

„O să fie la nuntă un singur înalt ierarh. O să fie mulți preoți și călugări invitați. Nu vă pot spune la ce biserică, că vine multă lume acolo. Eu nu le-am făcut niciun cadou mirilor. Cadoul meu este dragostea și rugăciunea mea. Rugăciunea pe care am făcut-o azi la sfânta liturghie. Lucrurile materiale doi bani nu fac. Am invitat pe Mitică Dragomir, că o cunoaște pe fată de mult. L-am invitat pe Hrebengiuc și pe Videanu. Dacă Băsescu nu m-a invitat la fata lui, nu l-am invitat nici eu. N-am invitat prieteni deloc, decât patru prieteni. Borcea ce să trimită? O să vină nevasta lui”, a declarat Gigi Becali, scrie libertatea.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×