Ultimele pregătiri înaintea nunții fiicei lui Gigi Becali. Teodora și Mihai Mincu așteapă peste 700 de invitați

în Stiri mondene
10/10/2019, 22:30
Ultimele pregătiri înaintea nunții fiicei lui Gigi Becali. Teodora și Mihai Mincu așteapă peste 700 de invitați
Teodora, fiica lui Gigi Becali, se mărită sâmbătă cu Mihai Mincu

Sâmbătă are loc unul dintre cele mai fastuaose evenimente ale anului. Teodora, fiica lui Gigi Becali, se mărită cu Teodor Mihai Mincu, în vârstă de 28 de ani, cu care Teodora are o relație începută în urmă cu mai mulți ani. În cursul zilei de vineri, Teodor Mincu a cerut oficial mâna Teodorei, ceremonie la care a participat și patronul FCSB.

Mihai Mincu merge acasă la Gigi Becali

Gigi Becali se află la două zile de unul dintre cele mai importante evenimente ale anului. Fiica sa Teodora se mărita sâmbătă cu Teodor Mihai Mincu, un bărbat în vârstă de 28 de ani. În cursul zilei de vineri, viitorul ginere al lui Gigi Becali a cerut oficial mâna Teodorei, familiile aflându-se la un hotel de lux din București.

Marele eveniment va avea loc sâmbătă, iar costurile la care în jurul sumei de 25.000 de mii de euro. În suma impresionantă intră închirierea locației, aranjamentele florale și restul detaliilor care vor crea o atmosferă plăcută pentru cei 700 de invitați. Viitorul socru a fost nevoit să scoate alte 20.000 de euro din conturi pentru a se asigura că va avea parte de formația dorită. Iniția, bandul era închiriat de un alt cuplu, căruia Gigi Becali i-a plătit 20.000 de euro, pentru a lăsa liberă formația de muzică machedonească.

Gigi Becali va scoate din buzunar peste 500.000 de mii de euro pentru nunta Teodorei
Gigi Becali va scoate din buzunar peste 500.000 de mii de euro pentru nunta Teodorei

Mihai Mincu, implicat în afaceri imobiliare

Viitorul ginere al lui Gigi Becali este implicat în afaceri imobiliare, investind o sumă importantă în ridicarea unui complex în localitatea Dobroești. Patronul FCSB a avut cuvinte de laudă în primăvară pentru Teodor Mihai Mincu: „Are peste 1,85m, aşa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit„.

Nunta programată sâmbătă, pe 12 octombrie, va aduna în jur de 700 de invitați, iar costurile totale se vor ridica în jurul sumei de 500.000 de euro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×