Bilă neagră pentru viitorul ginere al lui Gigi Becali! Ce relații a mai avut Mihai Theodor Mincu

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
10/03/2019, 14:41
Bilă neagră pentru viitorul ginere al lui Gigi Becali! Ce relații a mai avut Mihai Theodor Mincu
Bilă neagră pentru viitorul ginere al lui Gigi Becali

Nici nu au început bine pregătirile de nuntă în familia Becali, că viitorul ginere l-a și nemulțumit pe patronul clubului de fotbal FCSB. Se pare că Mihai Theodor Mincu este un adevărat cuceritor, cunoscut sub numele de „Craiul de Dobroești”

Cu ce l-a deranjat viitorul ginere pe Gigi Becali

Viitorul soț al Teodorei, fiica cea mare a lui Gigi Becali, este un „cunoscător” al frumuseților celebre care mișună prin București. S-a îndrăgostit însă nebunește de una dintre fiicele patronului FCSB și pare mai hotărât ca niciodată să se așeze la casa lui.

Gigi Becali, cunoscutul om de afaceri și patron al clubului de fotbal FCSB, se pregătește de un mare eveniment. În toamna acestui an, Becali își mărită fiica cea mare, iar nunta se anunță extrem de grandioasă, așa cum îi stă bine unui milionar.

Cine este Mihai Theodor Mincu, viitor soț al fetei lui Gigi Becali
Cine este Mihai Theodor Mincu, viitor soț al fetei lui Gigi Becali

Mihai Theodor Mincu, un adevărat Don Juan

Fiica omului de afaceri trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu alături de Mihai Theodor Mincu, cu care urmează să se căsătorească anul acesta însă există și o mică problemă care ar putea umbri fericirea celor doi amorezi.

Tânărul nu este deloc străin de lumea mondenă și nu degeaba a fost poreclit „Craiul de Dobroești”. Cu toate acestea, Gigi Becali nu pare deloc deranjat de astfel de lucruri, chiar dacă era de așteptat să fie extrem de selectiv când vine vorba de bărbații cărora le va încredința cele trei fete.

Are peste 1,85 metri, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei și vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: «Tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut». Dar am încredere că va face numai bine” , a fost reacția latifundiarului din Pipera.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×