Cât de sărac era Gigi Becali în copilărie: ”Părinții mei locuiau la cort!”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
17/02/2019, 14:46
Cât de sărac era Gigi Becali în copilărie: ”Părinții mei locuiau la cort!” GALERIE FOTO
Gigi Becali a povestit despre cât de sărac era în copilărie

Gigi Becali a făcut dezvăluiri uluitoare despre cum a fost copilăria lui. Latifundiarul nu și-a ascuns niciodată originile, așa că omul de afaceri de azi a mărturisit că în trecut a avut lipsuri mari. Însă, cum datorită momentelor pe care le-am trăit în trecut suntem oamenii de acum, Becali a declarat cu sinceritate cum a fost copilăria sa din satul Zagna, lângă Brăila.

„Tata s-a născut în Albania, mama în Bulgaria. Au fost deportați în Dobrogea, apoi în Bucovina, de aici în Banat, iar de acolo în Bărăgan, în satul Zagna, lângă Brăila, acolo unde m-am născut eu în 1958. M-am născut în lagărul de concentrare de la Zagna”, a povestit acesta.

Gigi Becali a recunoscut că a fost sărac în copilărie

„Mama mi-a spus că în fiecare noapte, de când a rămas însărcinată, se ruga la Dumnezeu și spunea «Doamne, nu le face lor pe plac! Să-mi dai un băiat cu stea în frunte!». La acea vremea, machedonii erau considerați un pericol pentru comuniști și nu aveau voie să locuiască la granițe”, a adăugat Becali.

Cât de sărac era Gigi Becali în copilărie: ”Părinții mei locuiau la cort!”
Latifundiarul nu și-a ascuns niciodată originile

În 18 iunie 1951, familia lui a fost deporatată în Bărăgan, alături de altele de aromâni. „Părinții mei locuiau la cort. Stăteam doi-trei ani într-un loc, apoi ne mutam. Mama îmi povestea că făcea chirpici cu mine în brațe, alăptându-mă, ca să construiască o casă.

Cât de sărac era Gigi Becali în copilărie: ”Părinții mei locuiau la cort!”
Becali a declarat cu sinceritate cum a fost copilăria sa din satul Zagna, lângă Brăila

Când eu am făcut un an, părinții mei s-au mutat în Pipera. Mama e foarte blândă, nu m-a lovit niciodată. Era croitoreasă și îmi croia cele mai frumoase haine. Tata mi-a dat o singură palmă, că am scăpat oile.

Cât de sărac era Gigi Becali în copilărie: ”Părinții mei locuiau la cort!”
Omul de afaceri de azi are în spate un trecut plin de lipsuri

Am copilărit între salcâmi, porumb, grâu și oi. Am crescut prin livezi, între animale și m-am bucurat de fructele oferite de natură, am băut lapte direct din găleată și am muls oile de la 12 ani”, a povestit afaceristul într-un interviu pentru Capital.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×