Gigi Becali, prima reacție despre nunta fiicei sale! Ce spune despre viitorul său ginere

Silviu Ghering    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
08/03/2019, 23:54
Gigi Becali, prima reacție despre nunta fiicei sale! Ce spune despre viitorul său ginere GALERIE FOTO
Gigi Becali, prima reacție despre nunta fiicei sale!

Lume, lume, s-a pus la cale nunta anului! Gigi Becali se pregătește pentru unul dintre cele mai importante momente din viața lui și a familiei sale. Teodora, fiica sa cea mică, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Mihai Theodor Mincu, cunoscut și sub numele de „Prințișorul din Dobroești”.

Gigi Becali, prima reacție despre nunta fiicei sale

Tânărul provine dintr-o familie respectată și înstărită. Vineri, bucuros nevoie mare, a răspuns, în direct, la România TV, mai multor întrebări legate de fericitul eveniment care „vine” peste el și iubita lui. Latifundiarul este cucerit de ginerele său și spune că de acum încolo nu-l va mai interesa de fiica lui, căci este sigur că va fi pe mâini bune.

„Are peste 1,85 m, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei și vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis «Tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă, ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut. De când te măriți responsabil de ce faci ești tu și soțul tău». Dar am încredere că va face numai bine”, a spus Becali.

Gigi Becali, prima reacție despre nunta fiicei sale! Ce spune despre viitorul său ginere
Latifrundiarul este în culmea fericirii

Latifrundiarul din Pipera este cucerit de familia ginerelui său

Cât despre noii membrii ai familie, afaceristul din Pipera are numai cuvinte de laudă. „Sunt și ei oameni avuți. E o familie curată, frumoasă și asta mă bucură și mai mult”. Legat de cum va petrece în ziua cea mare, Gigi Becali afirmă că nu se va mai da peste cap ca în alte dăți.

Dansul nu mai face parte din ființa mea. Nu îmi mai place. Nu îmi mai place nici muzica. Dar una-i una și alta-i alta. Sunt în bucurie de o săptămână. Trăiesc bucuria asta de când i-am cunoscut familia. Bine, ei i-a dat inelul mai de mult. Ei au primit binecuvântarea și de la un episcop”, a povestit fericit Gigi Becali.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×