Gigi Becali va fi socru mic! Care dintre fiicele lui urmează să se căsătorească anul acesta

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
08/03/2019, 13:34
Gigi Becali va fi socru mic! Care dintre fiicele lui urmează să se căsătorească anul acesta
Fiica patronului FCSB se mărită

Gigi Becali este în culmea fericirii. Patronul clubului de fotbal FCSB va avea parte de unul dintre cele mai importante momente din viața sa. Fiica cea mare, Teodora, se va căsători anul acesta, astfel că Gigi Becali va deveni socru mic.

Bucurie mare în familia lui Gigi Becali.

Tânăra a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, care provine dintr-o familie respectată și înstărită, pe placu latifundiarului din Pipera. Cei doi sunt împreună de ceva timp, iar acum a venit momentul potrivit pentru ca relația lor să devină oficială, atât în fașa ofițerului stării civile, cât și în fața lui Dumnezeu.

Nunta fiicei patronului FCSB va urma să aibă loc chiar toamna viitoare, în luna octombrie, iar evenimentul se anunță unul cât se poate de grandios. Cunoscutul om de afaceri a demarat deja pregătirile, pentru a-i oferi fiicei sale o nuntă cu adevărat specială.

Nuntă mare în familia lui Gigi Becali
Nuntă mare în familia lui Gigi Becali

Gigi Becali, gest emoționat pentru un arbitru bolnav de cancer

În altă ordine de afaceri, Gigi Becali a făcut zilele trecute un nou gest emoționant. De data aceasta, patronul clubului de fotbal FCSB a sărit în ajutorul unui arbitru în vârstă de 36 de ani, din județul Bihor, care suferă de cancer. Omul de afaceri i-a oferit o sumă importantă de bani, cel care a intermediat discuțiile fiind Alexandru Boc, fost fotbalist la Steaua, Dinamo și Rapid.

Lucian Știube este un arbitru din județul Bihor, de liga a 4-a, de județ, care la 34 de ani a făcut un cancer. Toți colegii au încercat să-l ajute, au pus bani, după care m-au contactat să-l rog și pe Gigi Becali dacă poate să ajute. Le-am spus să facă o scrisoare către Gigi și să pună acolo și niște acte doveditoare ale bolii. La meciul cu Hermannstadt (n.r. partida a avut loc pe 11 februarie), de pe Arena Națională, m-am dus la Gigi în lojă, i-am spus despre ce este vorba și i-am dat lui Luțu plicul respectiv” , a povestit Alexandru Boc.

Și, spre surprinderea mea, după doar două zile m-a sunat Luțu și mi-a spus că șeful lui a aprobat. L-a trimis pe Luțu cu un pachet de bani și i-a virat arbitrului o sumă importantă în cont. Vă dați seama reacția lui Lucian, a părinților săi, a colegilor. Acum face tratament, iar banii primiți de la Gigi îl ajută foarte mult. Are la cap o operație, mai multe nu pot să spun” , a mai declarat fostul fotbalist al granzilor capitalei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×