Gigi Becali a dezvăluit de ce nu l-a invitat pe Traian Băsescu la nunta Teodorei: „M-a ţinut în puşcărie”

Alex Năstase   
în Stiri mondene
12/10/2019, 12:45
Gigi Becali a dezvăluit de ce nu l-a invitat pe Traian Băsescu la nunta Teodorei: „M-a ţinut în puşcărie” GALERIE FOTO
Gigi Becali la un pahar de vin cu Traian Băsescu. Sursa foto - facebook

Gigi Becali a dezvăluit de ce nu l-a invitat pe Traian Băsescu la nunta Teodorei, fiica lui cea mică. Latifundiarul din Pipera spune că nu este deloc prieten cu fostul președinte al României, așa cum are impresia lumea. În ciuda faptului că în trecut au sărbătorit împreună victoriile Stelei, cei doi par că nu au prea multe în comun. Mai ales că Gigi Becali e și supărat pe fostul șef de stat pe care îl acuză că l-a ținut în închidoare.

Gigi Becali a dezvăluit de ce nu l-a invitat pe Traian Băsescu la nunta Teodorei

„Am pregătit aşa cum fac toţi oamenii. Am invitat ai mei doar 5-6 prieteni, restul au invitat ei. Sunt 400-500 de persoane. Nu e o nuntă chiar aşa de mare. Nu e nici foarte simplă, dar nici foarte mare. Vor fi cam 200 şi 200 de peroane din partea fiecăruia. Nu îi dau eu sfaturi fetei, nu le dai sfaturi copiilor în ziua nunţii, ci de la 7 ani şi până când se mărită.

Dacă vede rugăciune, aşa va face. Nu e nimic special, ce să fie… Va fi un înalt ierah, vor fi mulţi invitaţi preoţi şi călugări, care vin ca invitaţi, nu să slujească. I-am invitat pe Dumitru Dragomir, o cunoaşte pe fată de mică, nu am prietenie cu Băsescu, nu l-am invitat, nici el nu m-a graţiat, m-a ţinut în puşcărie”, a spus Gigi Becali pentru România TV.

Gigi Becali a dezvăluit de ce nu l-a invitat pe Traian Băsescu la nunta Teodorei. Becali și Băsescu
Becali și Băsescu pe vremea când erau amici. Sursa foto – facebook

Băsescu, refuz ferm de grațiere

Episodul la care face referire Gigi Becali s-a petrecut în martie 2014 când Traian Basescu, pe atunci președinte al țării, a decis neacordarea gratierii individuale lui George Becali ca urmare a analizarii dosarului de gratiere a acestuia. Becali avea de executat o pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare, dupa ce a fost condamnat, in 20 mai 2013, la trei ani de inchisoare in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii si a primit ulterior un spor de sase luni, dupa alte doua condamnari, in dosarul “Valiza” si in cel al sechestrarii celor care i-au furat masina.

Finantatorul Stelei a fost incarcerat la Penitenciarul Jilava pana in 29 octombrie 2013, cand a fost transferat la Penitenciarul Poarta Alba din judetul Constanta, dupa ce Administratia Penitenciarelor a aprobat cererea acestuia. Becali a depus, in timpul detentiei, cereri de permisie sau de invoire pentru a participa la unele evenimente in familie, precum si o solicitare de intrerupere a executarii pedepsei pentru trei luni, toate fiindu-i insa respinse.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×