Cine este a treia fată a lui Gigi Becali. Cristina a fost surprinsă în compania mamei patronului de la FCSB. E la fel de frumoasă ca surorile ei. FOTO

SPECIAL FANATIK
Iuliana Spirache   
în Stiri mondene
12/10/2019, 09:32
Cine este a treia fată a lui Gigi Becali. Cristina a fost surprinsă în compania mamei patronului de la FCSB. E la fel de frumoasă ca surorile ei. FOTO GALERIE FOTO
Alexandrina, Cristina, Gigi Becali și Luminița la evenimentul organizat cu ocazia căsătoriei Teodorei Becali

Gigi Becali este căsătorit cu Luminița din 1994, iar cei doi au împreună trei fete. Alexandra și Teodora au fost surprinse pe parcursul timpului de paparazzi și au apărut pe site-urile mondene, dar foarte puțini știu cum arată Cristina, fiica cea mică a latifundiarului din Pipera. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Cine este Cristina, a treia fată a lui Gigi Becali

Cristina, mezina familiei Becali, a fost surprinsă la brațul mamei latifundiarului din Pipera la petrecerea organizată de patronul FCSB-ului pentru ca Mihai Mincu să îi ceară oficial mâna fiicei sale Teodora. Evenimentul a avut loc la un hotel de lux din centrul Capitalei, iar Cristina a surprins cu apariția ei.

Tânăra în vârstă de 18 ani a ales să poarte o rochie strâmtă, albă, lungă până în pământ la marele eveniment. Aceasta a ajuns la hotelul unde a avut loc petrecerea în compania lui Gigi Becali, Luminiței și Alexandrinei, mama latifundiarului din Pipera. Mai mult, aceasta a ajutat-o pe bunica sa să se deplaseze până la locație.

Cristina joacă fotbal în echipa liceului

Deși Gigi Becali refuză să își facă echipă de fete la FCSB, așa cum FRF a cerut, fiica latifundiarului din Pipera joacă fotbal în echipa de la Școala Americană din București. Conform sport.ro, fata cea mai mică a lui Gigi Becali, Cristina, preferă să joace pe postul de portar.

Fata mea a făcut 18 ani. Și mi-a cerut să meargă undeva să se distreze. Eu nu m-am dus. S-au dus soția și fetele mele. Le-am zis «Distrați-vă și cheltuiți cât vreți». Pe mine mă interesează doar Biserica. Vreau să îmi aranjez fetele, nepoții, le las averea mea și o să plec în munți, mă călugăresc. O să veniți să-mi luați interviuri prin codrii în care mă voi afla, a spus Gigi Becali la România TV.

Teodora (24 de ani) este fiica cea mare a lui Gigi Becali, cea care își va uni destinele cu Mihai Mincu în cursul zilei de sâmbătă. Teodora este urmată de Alexandra (23 de ani), iar cea mai mică este Cristina, cea care a împlinit 18 ani anul acesta.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×