Scandal monstru la poarta lui Gigi Becali, în ziua nunţii Teodorei. Poliţiştii şi jandarmii au intervenit

Alex Năstase   
în Stiri mondene
12/10/2019, 12:25
Scandal monstru la poarta lui Gigi Becali, în ziua nunţii Teodorei. Poliţiştii şi jandarmii au intervenit GALERIE FOTO
Un individ a scuipat și înjurat înspre casa lui Gigi Becali. Sursa foto - facebook

Scandal monstru la poarta lui Gigi Becali, în ziua nunţii Teodorei. Un bărbat a venit în fața casei și a început să țipe, să înjure și să amenințe (Vezi VIDEO aici pe România TV). Acesta a pus în scenă un adevărat show preț de câteva minute. A scuipat înspre casă și a continuat să lovească gardul. Culmea, lucrul acesta s-a întâmplat în fața celor care asigurau paza și protecția familiei lui Becali. Într-un final, bărbatul a fost preluat de o ambulanță și dus la spital, anunță România TV.

Scandal monstru la poarta lui Gigi Becali, în ziua nunţii Teodorei

„Eu, dacă ieşeam afară, când scuipa el aşa… Cam ce se întâmpla cu el? Următorul pas era arestarea. Vărul meu a venit, dacă veneam eu, îl călcam în picioare, şi mă aresta în ziua nunţii fetei. Eu ştiu să mă feresc, dar ştiu să şi lovesc. Ăsta cică e un om bolnav, săracul. Să înțeleagă toată lumea, dați puterea mare la Poliție, dați putere mare la procurori ca să putem să fim protejați că n-au frică.

Nu contează, eu mă liniștesc, dar nu mă liniștesc când în țara mea atacatorii, nu putem să aflăm adevărul de la Dincă. Lăsați-mă pe mine cu Dincă o oră, vă dau cuvântul meu de onoare că o oră am nevoie cu el și aflu tot. Nu mi-e frică mie de unul d-ăsta. Păi, de ce se tem polițiștii? Poliția trebuie să fie ca în America, pac jos dacă nu îi respecți”, a spus Gigi Becali pentru România TV.

Scandal monstru la poarta lui Gigi Becali, în ziua nunţii Teodorei. Individ
Bărbatul scandalagiu a fost preluat de o ambulanță. Sursa foto – România TV

Poliţiştii şi jandarmii au intervenit

După ce s-au calmat spiritele, Gigi Becali a menționat că este pregătit pentru nuntă. Fastuosul eveniment va avea loc la Palatul Snagov, într-un peisaj de poveste. Doar aranjamentele florale au costat nu mai puțin de 25 de mii de euro, așadar se anunță a fi nunta anului! Petrecerea de cununie a avut loc joi seara la unul dintre hotelurile de lux din București, iar Gigi Becali și-a făcut din nou de cap. A uitat de evanghelie și cele sfinte și și-a arătat din nou talentul de mare dansator.

Gigi Becali spune că a invitat la nuntă numai 4 prieteni, dar printre ei nu se află și fostul președinte al României, Traian Băsescu. Becali a precizat că nici el nu a fost invitat la nunta fiicei lui Băsescu, drept pentru care nu avea cum să întoarcă acum gestul

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×