Gigi Becali n-a fost de acord dar s-a întâmplat. Ce nume a luat Teodora după nuntă. O va chema Mincu

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
12/10/2019, 13:01
Gigi Becali n-a fost de acord dar s-a întâmplat. Ce nume a luat Teodora după nuntă. O va chema Mincu
Teodora, fiica cea mică a lui Gigi Becali a luat o decizie importantă. Sursa foto: viva.ro

Sâmbătă, 12 octombrie, Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali și Mihai Mincu își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu, ceremonia urmând să aibă loc la Biserica Sfântul Spiridon Nou din Capitală. Cu doar câteva zile în urmă, fericitul cuplu a avut cununia civilă, prilej cu care mireasa a luat o decizie importantă.

Teodora Becali a luat numele soțului

Mai concret, tânăra de 24 de ani a decis ca pe actul său de identitate să scrie de acum Teodora Mincu, preluând astfel numele celui care i-a devenit partener de viață. Totodată, fiica patronului clubului de fotbal FCSB a preferat să-l ia pe mire de acasă și nu invers, cum procedează cei mai mulți dintre însurăței.

Astfel, în jurul orei 15.00, Teodora Becali a plecat spre Dobroești pentru a-și lua de acasă alesul inimii și împreună au mers la  hotelul de lux din centrul Capitalei, pentru cununia religioasă. Au spus cel mai hotărât „DA” din viața lor, ceremonia având loc într-un cadru restrâns, doar în prezența familiei și a prietenilor apropiați. Pentru fericitul eveniment, tânăra a purtat o rochie lungă, mulată, cu decolteu acoperit, semn că respectă cu strictețe cutumele religioase, în timp ce ginerele a ales un costum vișiniu, în stilul celor purtate de latifundiarul din Pipera.

Theodor Mincu l-a cucerit pe GIgi Becali. Sursa foto: gsp.ro
Theodor Mincu l-a cucerit pe Gigi Becali. Sursa foto: gsp.ro

Gigi Becali, mândru nevoie mare de ginerele său

Patronul echipei de fotbal FCSB este mândru nevoie mare de fiica sa, pe care a felicitat-o în nenumărate rânduri pentru alegerea făcută. În ciuda trecutului său amoros destul de zbuciumat, Theodor Mincu a reușit să ajungă la inima omului de afaceri, iar sarcina nu este deloc ușoară, ținând cont de strictețea acestuia, când vine vorba despre fiicele sale.

„E adevărat că trăiesc o bucurie pentru că m-a făcut socru. Şi pentru că fata mea a făcut o alegere bună. Şi-a ales un băiat bun. Nu vor să spună mai multe, vor să fie în întimititate. Inelul l-a primit de mai de mult timp. Au avut şi binecuvântarea unui episcop. I-am cunoscut şi familia, mi-a plăcut. Am un ginere înalt, frumos, aşa cum îmi place mie. Eu i-am zis: tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut! Dar am încredere că va face numai bine”, spunea Gigi Becali.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×