Luminiţa, soția lui Gigi Becali, ţinută elegantă la ceremonia în care Mihai Mincu i-a cerut mâna Teodorei. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
11/10/2019, 10:04
Luminiţa, soția lui Gigi Becali, ţinută elegantă la ceremonia în care Mihai Mincu i-a cerut mâna Teodorei. FOTO GALERIE FOTO
Soția lui Gigi Becali a purtat o rochie lungă de culoare maro la ceremonia care a avut loc la un hotel de lux din București

Mihai Teodor Mincu și Teodora Becali urmează să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu sâmbătă, 12 octombrie. Conform unei tradiții machedonești, băiatul trebuie să ceară mâna fetei de la tatăl acesteia. Afaceristul în vârstă de 28 de ani i-a cerut oficial mâna Teodorei ieri, 10 octombrie, într-o ceremonie care a avut loc la un hotel de lux din Capitală. Aceasta are loc cu trei zile înainte de nuntă și echivalează cu o cununie civilă.

Ce ținută a ales soția latifundiarului Gigi Becali pentru ceremonia fiicei sale Teodora

Viitorul ginere al lui Gigi Becali i-a cerut mâna fiicei sale Teodora într-o ceremonie machedonească care a avut loc la un hotel din buricul Bucureștiului. Primele persoane care au ajuns la localul unde a avut loc ceremonia au fost chiar mirii urmați la scurt timp de Luminița și Gigi Becali, mama acestuia, dar și una dintre fiice, Cristina. „Domnul să vă ajute pe toți și să vă bucure”, le-a spus Becali celor adunați în fața hotelului.

Gigi Becali a optat pentru un costum clasic negru, iar cămașa a fost tot neagră, în timp ce soția finanțatorului a purtat o rochie lungă de culoare maro, în ton cu sezonul rece. Evenimentul a fost unul foarte important pentru familia Becali. Pe lângă faptul că a fost o cununie, a fost și momentul în care băiatul a cerut mâna fetei de la părinți.

Teodora Becali se căsătorește sâmbătă cu Mihai Mincu
Fiica cea mică a lui Gigi Becali s-a căsătorit. Ce ținută a alea soția latifundiarului pentru ceremonie. Sursa foto. playtech.ro

Nunta Teodorei Becali și a lui Mihai Mincu va avea loc sâmbătă

Ceremonia religioasă a fiicei lui Becali și a tânărului afacerist Mihai Mincu va avea loc sâmbătă, 12 octombrie. Petrecerea de nuntă la care au fost invitați circa 700 de persoane se va desfășura la Snagov, într-un fost palat regal construit în anii 1930. Gigi Becali a fost nevoit să scoată din buzunare pentru fastuosul eveniment aproximativ 500.000 de euro.

Familia Becali a ținut cu tot dinadinsul să cânte o anumită formație la petrecerea de nuntă motiv pentru care latifundiarul a plătit suma de 20.000 de euro. Pentru aranjamentele florale și alte mici detalii a fost cheltuită suma de 25.000 de euro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×