Cine este Luminița Becali, soția patronului FCSB, Gigi Becali! „O iubesc foarte mult și Dumnezeu mi-e martor!”

Alex Năstase   
în Stiri mondene
17/08/2019, 12:29
Cine este Luminița Becali, soția patronului FCSB, Gigi Becali! „O iubesc foarte mult și Dumnezeu mi-e martor!” GALERIE FOTO
Gigi Becali este văr de gradul 3 cu soţia lui, Luminiţa. Sursa foto - facebook

FANATIK îți spune cine este Luminița Becali, soția patronului FCSB, Gigi Becali! Deși latifundiarul din Pipera este un om cu dese apariții la televizor, cea care îi stă alături a preferat de-a lungul timpului să rămână în umbră. Nu a acordat niciodată interviuri și s-a ocupat de creșterea celor trei fete pe care le are cu șeful roș albaștrilor. Cei doi se cunosc de când omul de afaceri avea numai 26 de ani, iar ea 14 ani.

Cine este Luminița Becali, soția patronului FCSB, Gigi Becali!

Astfel, conform celor de la adevărul.ro, căsătoria lor a fost una aranjată de familii. Ba chiar, în urmă cu mai mulți ani de zile, Gigi Becali uimea pe toată lumea și mărturisea în cadrul unei emisiuni că soția lui îi este verișoară de gradul 3, dar a precizat că astfel de relații sunt destul de frecvente la machidoni. „Bunicii nostri au stat in aceeasi casa, suntem rude de gradul trei, dar asta conteaza mai putin”, spunea finantatorul Stelei.

Conform site-ului sfaturiortodoxe.ro, Gigi Becali și soția lui, desi la limită cu legătura lor de rudenie, n-au încălcat absolut nicio regulă bisericească. Mai mult de atât, Gigi Becali, pare la fel de îndrăgostit de soția lui și nu ratează niciun prilej pentru a-și exprima sentimentele în public. Astfel, în urmă cu ceva timp, după ce Becali a fost chestionat în legătură cu anumite probleme de sănătate, acesta a făcut o declaraţie frumoasă despre femeia care îi stă alături de mai bine de două decenii.

Cine este Luminița Becali, soția patronului FCSB, Gigi Becali! Gigi şi Luminiţa Becali
Gigi Becali și soția lui în timpul unui botez. Sursa foto – facebook

„O iubesc foarte mult și Dumnezeu mi-e martor!”

„Asa a vrut Dumnezeu, sa imi cada dintele, si mi-a cazut! Mie nu mi-e rusine, de ce sa imi fie? Mai ales ca eu sunt insurat, nu mai am nevoie sa ma insor, am o sotie pe care o iubesc foarte mult si Dumnezeu mi-e martor! Mi-ar fi fost rusine daca furam sau pacatuiam!”, a marturisit acesta. De remarcat că Gigi şi Luminiţa Becali au împreună trei fete: Teodora, Alexandra şi Cristina.

Fiica cea mare, Teodora se căsătoreşte chiar în această toamnă. Nunta va avea loc în Bucureşti şi va fi un eveniment la care vor participa peste 700 de invitaţi: ”E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În Bucureşti o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu doresc ei şi vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis Teodorei: tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează. Am încredere că va face numai bine”, a pus Gigi Becali.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×