Gestul superb făcut de Gigi Becali pentru o bătrână nevoiașă: “Nici nu am avut puterea să-i mulțumesc”

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
12/07/2019, 17:03
Gestul superb făcut de Gigi Becali pentru o bătrână nevoiașă: “Nici nu am avut puterea să-i mulțumesc”
Gigi Becali ajută oamenii nevoiași strânși în fața casei sale. Astăzi i-a dat unei bătrâne care își crește singură nepotul de 3 ani, 5.000 de lei Sursa foto: gsp.ro

Gigi Becali este o persoană foarte generoasă și credincioasă. Nu de puține ori finanțatorul Stelei a ajutat oamenii nevoiași care s-au strâns la poarta ”palatului” de-a lungul anilor. Și de data aceasta Becali și-a deschis portofelul pentru o bătrână.

Gigi Becali a ajutat o femeie care își crește singură nepotul

Gigi Becali este considerat cel mai generos om din România. Faptele sale și sprijnul material pe care le-a oferit multor persoane nu au rămas necunoscute. Mulți oameni nevoiași se strâng la poarta ”palatului” de pe Aleea Alexandru. De data aceasta, chiar de ziua sa de naștere, Gigi Becali a ajutat o bătrână care își crește singură nepotul după ce părinții acestuia au plecat la muncă în străinătate și nu s-au mai întors.

Femeia i-a povestit lui Gigi Becali cu ochii în lacrimi că are o pensie mică și a strâns datorii de 3.000 de lei la întreținere. Finanțatorul Stelei a văzut că băiatul din brațele bătrânei era curat și bine îmbrăcat și a felicitat-o pe femeie pentru felul în care l-a crescut pe copilul de 3 ani. Becali nu a ezitat și a scos din portofel suma de 5.000 de lei.

Bătrâna a rămas impresionată de gestul frumos și nici nu a mai apucat să mulțumească. „Nici n-am mai avut puterea să spun un mulţumesc clar, de emoţie. Am început să plâng de fericire şi nu pot să vă spun cât sunt de bucuroasă că, între atâţia oameni răi, există raza aceasta de lumină în persoana domnului Gigi Becali. Nu mai există în România un asemenea suflet”, a povestit femeia, potrivit stirilekanald.ro.

Gigi Becali ajută oamenii nevoiași strânși în fața casei sale
De ziua lui Gigi Becali i-a dat unei bătrâne care își crește singură nepotul 5.000 de lei
Sursa foto: stirilekanald.ro

Gigi Becali nu închide ochii în fața problemelor oamenilor nevoiași

În ultima perioadă finanțatorul Stelei a făcut zilnic acte de caritate. Zeci de oameni cu povești cutremurătoare de viață, lipsiți de speranță și îndurerați se strâng la poarta casei lui Gigi Becali și așteaptă o minune.

„Ne ajută, cum să nu ne ajute dânsul? E generos și sufletist. Îi e milă de noi, de amărâţi şi mereu ne dă câte ceva, cât consideră dânsul că merită fiecare. Stăm cât trebuie aici, acum s-a încălzit, a venit vara”, a declarat un bărbat care s-a așezat pe iarba din fața ”palatului” și așteaptă ca Becali să îl ajute.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×