Gigi Becali a ieșit cu oile pe stradă, în Pipera! A blocat din nou circulația. VIDEO

Ana Chivu   
în Stiri mondene
15/03/2019, 21:52
Gigi Becali a ieșit cu oile pe stradă, în Pipera! A blocat din nou circulația. VIDEO GALERIE FOTO
Gigi Becali, din nou cu oile pe stradă!

Gigi Becali s-a reîntors cu oile pe stradă! Patronul celor de la FCSB a ieșit, în cursul zilei de azi, 15 martie, cu oile prin Pipera, iar, din păcate, i-a încurcat puțin pe cei din trafic, potrivit Libertatea. De asemenea, anul trecut, prin aceeași perioadă, a scos animalele lui iubite în văzul tuturor. Omul de afaceri și-a exprimat de nenumărate ori pasiunea pentru oi, fapt pentru care nu ar renunța nicio clipă la ele.

Gigi Becali, cu oile prin Pipera!

Gigi Becali s-a reîntors cu oile pe stradă! Patronul celor de la FCSB a ieșit, în cursul zilei de azi, 15 martie, cu oile prin Pipera, iar, din păcate, i-a încurcat puțin pe cei din trafic.  „M-am dus și am stat o ora, două că îmi era dor să văd cum pasc și cu asta basta. Mâine mă duc și le mulg și asta e. Nu vând miei. Am 150. Cum la alții le place să facă sport ăsta e sportul meu să mă uit la oi cum pasc asta e hobby-ul meu.

Laptele și branza o dau cadou. Duc la cantonament și acasă fiecare poate să-și ia acasă. Nici nu-mi ajung. Am 100 de miei, dar dau cadou 300 de Paște. Știu să fac și brânză. Am secretul meu de brânză, fiecare brânzar are rețeta lui. Eu o am pe a mea. Eu țin post săptămâna asta. Nu mănânc deloc. Țin post negru, mănânc o data la ora 4, după care doar a doua zi de Paști pentru că noaptea de înviere stau în Biserică”, a subliniat Becali la România TV.

Gigi Becali, despre oile lui

“Nea Gigi a avut vreo mie de oi, acum mai sunt cam o sută. Pe celelalte le-a dat preoților. Rasa asta adusă din Spania e mult mai bună decât sunt oile obișnuite românești! Laptele îl adunăm și se face brânză din el, se ocupă femeile. De plictisit, nu mă plictisesc, că șefu’ vine în fiecare zi pe aici. Dimineața, înainte să ajungă la Palat, trece pe aici să vadă oile. Îi e drag să le privească”, a declarat ciobanul lui Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×