Gigi Becali nu i-a făcut cadou de nuntă Teodorei: “Dragostea mea şi rugăciunea reprezintă cel mai bun cadou”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
12/10/2019, 13:31
Gigi Becali nu i-a făcut cadou de nuntă Teodorei: “Dragostea mea şi rugăciunea reprezintă cel mai bun cadou”
Gigi Becali nu i-a făcut niciun cadou de nuntă fiicei sale. Sursa foto: gsp.ro

Sărbătoare în familia lui Gigi Becali, pentru că Teodora, fiica cea mare a patronului clubului de fotbal FCSB se mărită sâmbătă, 12 octombrie cu alesul inimii sale, Theodor Mincu. Deși poate părea surprinzător, latifundiarul din Pipera a decis să nu-i facă niciun cadou de nuntă fetei sale, preferând să-i ofere un dar spiritual.

Dragostea și rugăciunea, cadoul de nuntă al Teodorei

Într-un interviu acordat înaintea fericitului eveniment, Gigi Becali, mândru nevoie  mare de viitoarea mireasă, a dezvăluit că nu intenționează să-i ofere în dar decât „dragoste și rugăciune”, valori pe care le consideră mai de preț decât orice bunuri materiale. Ca orice bun creștin, latifundiarul a participat la Sfânta Liturghie, mai ales că se află în pragul unuia dintre cele mai fericite evenimente din viața sa.

Nu le-am făcut niciun cadou eu. Cadoul meu este dragostea mea şi rugăciunea mea, cel mai important cadou este rugăciunea pe care am făcut-o azi dimineaţă la Sfânta Liturghie”, a spus Gigi Becali la România TV.

Gigi Becali, mândru de fiica sa, Teodora. Sursa foto: click.ro
Gigi Becali, mândru de fiica sa, Teodora. Sursa foto: click.ro

Gigi Becali l-a invitat pe Nicolae Dică la nunta fiicei sale

Totodată, patronul „roș-albaștrilor” a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a-i oferi fiicei sale o nuntă ca în povești, la care vor lua parte peste 700 de invitați. În plus, omul de afaceri a dezvăluit că l-a sunat inclusiv pe Nicolae Dică, fostul său antrenor, pentru a-l invita  la petrecerea de după cununia religioasă a Teodorei, chiar dacă despărțirea nu s-a produs în cele mai bune condiții.

L-am sunat pe Dică, e un băiat de mare caracter. L-am invitat la nunta fiicei mele. I-am dat un telefon după ce l-au dat afară de la FC Argeş pentru că e băiat bun, dar am şi vrut să glumesc cu el. A refuzat să se întoarcă la mine că are un proiect la FC Argeş şi acum i-am spus ‘Felicitări pentru proiect’. Ştiţi ce mi-a zis? ‘Am avut încredere în oameni şi mi-am luat ţeapă”, a mai spus Gigi Becali.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×