Gigi Becali nu i-a făcut cadou de nuntă Teodorei: “Dragostea mea şi rugăciunea reprezintă cel mai bun cadou”

Bogdan Solomon  
înStiri mondene
12/10/2019, 13:31
Gigi Becali nu i-a făcut cadou de nuntă Teodorei: “Dragostea mea şi rugăciunea reprezintă cel mai bun cadou”
Gigi Becali nu i-a făcut niciun cadou de nuntă fiicei sale. Sursa foto: gsp.ro

Sărbătoare în familia lui Gigi Becali, pentru că Teodora, fiica cea mare a patronului clubului de fotbal FCSB se mărită sâmbătă, 12 octombrie cu alesul inimii sale, Theodor Mincu. Deși poate părea surprinzător, latifundiarul din Pipera a decis să nu-i facă niciun cadou de nuntă fetei sale, preferând să-i ofere un dar spiritual.

Dragostea și rugăciunea, cadoul de nuntă al Teodorei

Într-un interviu acordat înaintea fericitului eveniment, Gigi Becali, mândru nevoie  mare de viitoarea mireasă, a dezvăluit că nu intenționează să-i ofere în dar decât „dragoste și rugăciune”, valori pe care le consideră mai de preț decât orice bunuri materiale. Ca orice bun creștin, latifundiarul a participat la Sfânta Liturghie, mai ales că se află în pragul unuia dintre cele mai fericite evenimente din viața sa.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Nu le-am făcut niciun cadou eu. Cadoul meu este dragostea mea şi rugăciunea mea, cel mai important cadou este rugăciunea pe care am făcut-o azi dimineaţă la Sfânta Liturghie”, a spus Gigi Becali la România TV.

Gigi Becali, mândru de fiica sa, Teodora. Sursa foto: click.ro
Gigi Becali, mândru de fiica sa, Teodora. Sursa foto: click.ro

Gigi Becali l-a invitat pe Nicolae Dică la nunta fiicei sale

Totodată, patronul „roș-albaștrilor” a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a-i oferi fiicei sale o nuntă ca în povești, la care vor lua parte peste 700 de invitați. În plus, omul de afaceri a dezvăluit că l-a sunat inclusiv pe Nicolae Dică, fostul său antrenor, pentru a-l invita  la petrecerea de după cununia religioasă a Teodorei, chiar dacă despărțirea nu s-a produs în cele mai bune condiții.

L-am sunat pe Dică, e un băiat de mare caracter. L-am invitat la nunta fiicei mele. I-am dat un telefon după ce l-au dat afară de la FC Argeş pentru că e băiat bun, dar am şi vrut să glumesc cu el. A refuzat să se întoarcă la mine că are un proiect la FC Argeş şi acum i-am spus ‘Felicitări pentru proiect’. Ştiţi ce mi-a zis? ‘Am avut încredere în oameni şi mi-am luat ţeapă”, a mai spus Gigi Becali.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×