Gigi Becali a făcut show la nunta Teodorei pe melodiile machedonești. VIDEO

Dan Suta   
în Stiri mondene
12/10/2019, 15:59
Gigi Becali a făcut show la nunta Teodorei pe melodiile machedonești. VIDEO GALERIE FOTO
Becali va face cu siguranță spectacol la nunta Teodorei. Sursa foto: tvfoltenia.ro

Gigi Becali a făcut show la nunta Teodorei și va fi cu siguranță sufletul petrecerii și la Palatul Snagov. La marea petrecere muzica machedonească va fi cu adevărat vedeta. Patronul FCSB este un mare iubitor de muzică machedonească, iar pentru petrecerea care are loc în această seară la Palatul Snagov, afaceristul a scos din buzunar nu mai puțin de 500.000 de euro.

Gigi Becali a făcut senzația la nunta Teodorei

Printre cele mai cunoscute melodii, care cu siguranță nu vor lipsi de la nunta Theodorei Becali, se numără „Lună albă”,Treamburea pamporea” sau „Un trandafir crește la firida mea”. Ascultă AICI și AICI două din melodiile care vor suna cu siguranță la petrecerea de la Palatul Snagov. De altfel, Becali i-a contactat pe cei de la trupa Pindu, band-ul său preferat, pe  care i-a plătit pentru atmosfera din această seară cu nu mai puțin de 20.000 de euro.

Nuntașii au început să se adune de la prânz la vila lui Gigi Becali. Primii invitații s-au adunat cu surle și trâmbițe în jurul 14:30 la vila din Pipera a patronului FCSB, iar reporterii televiziunilor care se află acolo încă de dimineață au auzit chiuituri din interiorul vilei, printre cei mai fericiți fiind chiar Gigi.

 

La petrecere vor participa nume grele din sportul românesc, showbiz și politică. Familia Sponte, familia Halep, Mirel Rădoi, dar și nume grele ale politicii precum Gabriela Firea și Florentin Pandele, Mitică Dragomir, Boby Păunescu, Adriean Videanu, soția lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel și fostul baron PSD Viorel Hrebenciuc.

Despre slujba religioasă, Becali a anunțat că va fi una cu totul specială: O să fie la nuntă un singur înalt ierarh. O să fie mulți preoți și călugări invitați. Nu vă pot spune la ce biserică, că vine multă lume acolo. Eu nu le-am făcut niciun cadou mirilor. Cadoul meu este dragostea și rugăciunea mea. Rugăciunea pe care am făcut-o azi la sfânta liturghie. Lucrurile materiale doi bani nu fac. Am invitat pe Mitică Dragomir, că o cunoaște pe fată de mult. L-am invitat pe Hrebengiuc și pe Videanu”.

Presa a speculat că la nunta Theodorei Becali ar putea participa și fostul președinte al țării, Traian Băsescu. Becali a lămurit și acest zvon și a explicat de ce nu l-a invitat pe politicianul cu care a petrecut în vremurile bune la Golden Blitz: „Dacă Băsescu nu m-a invitat la fata lui, nu l-am invitat nici eu. N-am invitat prieteni deloc, decât patru prieteni. Borcea ce să trimită? O să vină nevasta lui”.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×