Cine sunt naşii Teodorei Becali. Gigi Becali a făcut dezvăluiri: „Fata lui Teia Sponte”

Dan Suta   
în Stiri mondene
12/10/2019, 13:12
Cine sunt naşii Teodorei Becali. Gigi Becali a făcut dezvăluiri: „Fata lui Teia Sponte”
Nașii Teodorei Becali au fost anunțați de tatăl ei într-o emisiune de televiziune. Sursa foto: viva.ro

S-a aflat cine sunt nașii Teodorei Becali, fata omului de afaceri Gigi Becali, cea care își va împărți restul zilelor cu Mihai Theodor Mincu. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit cine sunt nașii de cununie ai fetei sale, iar emoțiile pentru patronul FCSB sunt mai mari ca oricând, căci fata lui se așază de azi la casa ei.

Nașii Teodorei Becali, dezvăluiți de Gigi Becali

Cununia religioasă, acolo unde Teodora va fi însoțită de invitați și de nași, va avea loc la ora 17:00 la Biserica Sfântul Spiridon Nou din Capitală. După ce se va încheia ceremonia religioasă, cea la care Teodora și Mihai vor spune „Da”, nașii Teodorei Becali plus cei 700 de invitați vor petrece până în zori, începând cu ora 20:00 la Palatul Snagov.

„Naşii sunt…fata lui Teia Sponte şi soţul ei. Nu am invitat prieteni deloc. Borcea nu ştiu ce trimite, o să vină nevasta lui”, a declarat George Becali într-o intervenție la România TV. Cât despre alesul Teodorei, se știe că acesta provine dintr-o familie respectată, înstărită, iar marele plus pe care îl are în fața socrului Becali este că e și el machedon.

nașii teodorei becali
Maria Sponte, nașă la nunta Teodorei Becali, alături de soțul și copilul lor. Sursa foto: spynews.ro

Firea, Mirel Rădoi, Victor și Ioan Becali, printre invitații de seamă

Cununia civilă a celor doi a avut loc joi, iar astăzi este ziua cununiei religioase și a petrecerii pe care jurnaliștii o vor vâna pentru a obține imagini video și foto, căci este, fără doar și poate, unul din cele mai importante evenimente mondene ale acestei toamne. Mirii au petrecut câteva ore bune și la Athenee Palace Hilton, unde mireasa a fost întâmpinată cu buchete imense de flori.

Acolo, Becali și-a arătat deja talentele de dansator și a fost sufletul petrecerii, așa cum probabil va fi și la petrecerea din această noapte. La evenimentul de joi nu au lipsit primarul Capitalei, Gabriel Firea, însoțită de soțul ei, primarul Florentin Pandele, Mirel Rădoi sau Victor și Ioan Becali.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×