Costum special pentru Gigi Becali la nunta fiicei lui! Vestimentația latifundiarului va avea o țesătură aparte

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
12/10/2019, 14:49
Costum special pentru Gigi Becali la nunta fiicei lui! Vestimentația latifundiarului va avea o țesătură aparte GALERIE FOTO
Gigi Becali și-a căsătorit fata cea mică, pe Teodora. Sursa foto - facebook

Costum special pentru Gigi Becali la nunta fiicei lui, Teodora! Latifundiarul din Pipera a pus la punct toate detaliile pentru mult așteptatul eveniment. În mod evident, vestimentația nu a fost lăsată de izbeliște. Patronul celor de la FCSB, cunoscut ca un tip căruia îi place să fie mereu la pas cu moda, și-a comandat un costum aparte iar pentru asta a apelat la un cunoscut designer din România.

Costum special pentru Gigi Becali la nunta fiicei lui!

La fel ca ginerele lui, Mihai Mincu, Becali i-a solicitat ajutorul lui Alexandru Ciucu. Acesta le va realiza mai multe costume de cea mai bună calitate, toate pe comandă. Astfel, latifundiarul din Pipera va purta un costum cu revere din mătase dintr-o țesătură specială, în timp ce Mihai Mincu a comandat trei costume cu detalii spectaculoase. „Mă ocup de vestimentația domnului Becali de peste opt ani și sunt mândru de acest lucru pentru că este unul dintre clienții care știu cel mai bine să pună în valoare ținutele pe care le creăm.

Pentru ziua nunții fiicei sale, Theodora, George Becali a ales să comande un costum cu revere din mătase dintr-o țesătură specială: negru mat cu dungă mov închis, cu un discret efect de strălucire. Vesta, din același material, este la două rânduri, cu șase nasturi, același model pe care îl poartă de obicei”, a spus Alexandru Ciucu despre ținuta patronului FCSB.

Costum special pentru Gigi Becali la nunta fiicei lui! Gigi Becali
Gigi Becali a apelat la un designer cunoscut. Sursa foto – facebook

Vestimentația latifundiarului va avea o țesătură aparte

Nu se termină aici pentru că Gigi Becali a comandat și cămăși din mătase cu plisse, făcut manual! Alexandru Ciucu a acceptat să vorbească și despre vestimentația ginerelui. ”Mihai Mincu va avea trei ținute pentru acest eveniment: un costum bordeaux cu vestă la două rânduri și nasturi aurii pentru cununia civilă, iar pentru cununia religioasă a ales un smoking ivoire cu revere din mătase și vestă neagră din cea mai prețioasa mătase brocart.

Seara va purta un smoking negru, iar pantalonii vor avea vipușcă din mătase. Ca o particularitate, atât George Becali cât și ginerele său au comandat pentru acest eveniment și cămași din mătase cu plisse făcut manual în Atelierul de Înaltă Croitorie Alexandru Ciucu”, a mai spus Alexandru Ciucu.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×