Ce mașină conduce noul soț al Teodorei Becali. Costă peste 100.000 de euro și e un model nou

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
11/10/2019, 20:08
Ce mașină conduce noul soț al Teodorei Becali. Costă peste 100.000 de euro și e un model nou GALERIE FOTO
Ce mașină conduce noul soț al Teodorei Becali. Sursa foto: promotor.ro

Wow, ce mașină conduce Mihai Mincu, noul soț al Teodorei Becali! Tânărul a mers la propria sa cununie, care a avut loc pe data de 10 octombrie, într-un bolid de cel puțin 100 de mii de euro. Chiar dacă tânărul are bani, soția sa provine dintr-o familie mult mai înstărită.

Ce mașină conduce noul soț al Teodorei Becali

Fiica lui Gigi Becali, Teodora, şi logodnicul ei Mihai Mincu au fost pe data de 10 octombrie la stare civilă pentru oficializarea relaţiei. Ceremonia a fost organizată într-un renumit hotel din Capitală, iar la eveniment ginerele lui Becali a venit cu un BMW Seria 7 de generație nouă.

Patronul FCSB este foarte mulțumit de alegerea făcută de Teodora și are doar lucruri bune de spus despre ginerele său. Mihai Mincu se pare că i-a intrat repede în grație latifundiarului din Pipera, care a fost imediat de acord să îi ofere mâna fiicei sale.

Ce mașină conduce noul soț al Teodorei Becali
Ce mașină conduce noul soț al Teodorei Becali. Sursa foto: promotor.ro

Gigi Becali, mulțumit de ginerele său

„Are peste 1,85m, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei și vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut. Dar am încredere că va face numai bine”, declara Gigi Becali la începutul anului.

Teodora Becali și Mihai Mincu s-au cununat civil, joi, iar ceremonia s-a ținut într-un hotel de lux. Printre invitați s-au numărat Giovani Becali, Teia Sponte, Lucian Becali și Gabriela Firea. Pentru că formația preferată a lui Gigi Becali trebuia să cânte la o altă nuntă, patronul FCSB le-a oferit celor doi tineri o sumă impresionantă de bani pentru a renunța la contract, iar artiștii preferați ai lui Becali vor câta la nunta fiicei sale.

Ce mașină conduce noul soț al Teodorei Becali
Ce mașină conduce noul soț al Teodorei Becali
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×