Marinela Corciu

Marinela Corciu este redactor pe zona de Actualitate la Fanatik. A lucrat pentru site-urile de știri: PSNews.ro, Realitatea.Net, apoi a fost reporter la Prima TV. Ulterior, a scris pentru site-ul Redacția.ro. Printre toate acestea, a avut și o scurtă colaborare cu Activenews.ro.
Studii:

2015-2018: Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării (FJSC), specializarea ”Comunicare și Relații Publice”, din cadrul Universității din București
2018-2020: Master ”Jurnalism Tematic”, în cadrul FJSC.

Experiență profesională:

Noiembrie 2018: Scurtă colaborare cu site-ul Activenews.ro A scris știri despre subiectele zilei, din domenii precum: social, extern, educație, sănătate, politic.
Ianuarie 2019-Decembrie 2019: PSNews.ro-a scris știri despre zona politică, a realizat materiale cu politicieni și specialiști în domeniu. Totodată, a scris și despre alte subiecte de actualitate din domenii precum: social, extern, educație, sănătate.
Ianuarie 2020-Martie 2020: Realitatea.Net-a redactat știri despre subiectele de interes general ale zilei din domenii precum: politic, social, extern, educație, sănătate sau lifestyle.
Aprilie 2020-Septembrie 2020: Prima TV– a mers pe teren, a realizat materiale de la fața locului și a redactat știri pentru TV despre subiectele de interes pentru public.
 Septembrie 2020-August 2021: Redacția.ro-a scris știri despre domeniul Lifestyle, a realizat interviuri cu persoane publice, cu specialiști din anumite domenii, dar și cu persoane care au povești emoționante de viață.

Contact:

Instagram
Linkedin
Facebook
Twitter

Toate articolele scrise de Marinela Corciu:

Toate articolele scrise de Marinela Corciu pentru Știri Mondene - FANATIK.RO

Închide ×