Cristina Cioran, în lacrimi. Ce a spus despre fetița ei: ”Avea niște degetuțe transparente”

Marinela Corciu   
în Stiri mondene
05/07/2022, 19:57
Cristina Cioran, în lacrimi. Ce a spus despre fetița ei: ”Avea niște degetuțe transparente”
Cristina Cioran, mărturisiri despre fiica sa. Sursa foto: ego.ro

Cristina Cioran a vorbit despre fiica sa, adusă pe lume anul trecut, prematur. Fosta prezentatoare a emisiunii Acces Direct a făcut dezvăluiri, printre lacrimi, despre momentul când a văzut-o pentru prima oară.

Cum a fost prima întâlnire dintre Cristina Cioran și fiica ei

Cristina Cioran a mărturisit că plângea încontinuu când a văzut-o pe micuța Ema, care s-a născut mai devreme de termen, în vremuri grele de pandemie și ținută într-un incubator. Din cauza restricțiilor anti-Covid,  vedeta și-a putut privi fetița abia la 24 de ore după naștere.

”La 24 de ore, după ce s-a născut, am putut să o văd. Am intrat în această cameră, erau vreo opt incubatoare. Nici nu puteam să pășesc în sala aia. Plângeam încontinuu. Nu știam unde să mă uit. Mi-era frică să mă uit.

Mi-au arătat care era fetița, era atât de mititică, era plină de fire. Avea niște degetuțe transparente. Era ceva… ireal!

Nu puteam să vorbesc. Nu știam dacă să zic ceva. Nu știam să întreb. Nu puteam să mă exprim în niciun fel”, a detaliat Cristina Cioran pentru Ego Life.

Cristina Cioran și fiica sa au avut coronavirus

La câteva luni după ce a adus-o pe cea mică acasă, Cristina Cioran și fiica sa aveau să treacă printr-o altă experiență crudă. S-au îmbolnăvit de coronavirus, în preajma Crăciunului. Nu au avut, din fericire, o formă gravă, ci una ușoară.

”Am avut mare noroc amândouă pentru că atât ea, cât și eu am avut forme ușoare de COVID, așa că ne-am recuperat foarte repede. Viroza ne-a luat pe nepregătite, însă.

Ea este foarte rezistentă și puternică, chiar și atunci când s-a simțit rău, parcă era mai curajoasă ca noi. Din păcate, COVID-ul ne-a dat peste cap planurile, dar ne bucurăm că suntem bine, sănătatea este cel mai important lucru”, preciza la acea vreme Cristina Cioran.

Cristina Cioran trebuia să-și nască fiica în septembrie 2021. Însă, acest lucru s-a întâmplat cu două luni mai devreme. Cauza ar fi fost problemele de sănătate ale vedetei.

Cristina Cioran a avut o sarcină dificilă din cauza unui fibrom uterin. Însă, nu se aștepta la o naștere prematură.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×