Cine este soţul Laurei Cosoi. Din ce face bani Cosmin Curticăpean

Marinela Corciu   
în Stiri mondene
01/07/2022, 10:46
Cine este soţul Laurei Cosoi. Din ce face bani Cosmin Curticăpean
Cu ce se ocupă soțul Laurei Cosoi. Sursa foto: Facebook

Pe Laura Cosoi o cunoaște o țară întreagă, însă mai puțin și pe soțul ei, Cosmin Curticăpean. Acesta a intrat în viața actriței când ea s-a despărțit de Smiley, în anul 2012.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean, relație de 10 ani. Cu ce se ocupă soțul ei

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean formează un cuplu de zece ani. În tot acest timp, cei doi au devenit părinții a trei fete, ultima venind pe lume zilele acestea, Lara.

Mulți români știu despre Laura Cosoi că este actriță, însă puțini sunt cei ce știu cu ce se ocupă soțul său. Cosmin Curticăpean, originar din Târgu Mureș, este un om de afaceri prosper.

Cosmin Curticăpean deține cinci firme, dintre care două în domeniul comunicațiilor. Acestea au fost extinse și peste hotare, mai exact, în Germania și Austria.

Cosmin Curticăpean, afacere în Brașov condusă de fosta lui iubită

De altfel, una dintre companiile lui este un salon de înfrumusețare, care are activitate în Brașov. Nu mai puțin de 30.000 de euro a investit soțul Laurei Cosoi în această afacere, condusă de o fostă parteneră a sa.

Într-un interviu mai vechi, Cosmin Curticăpean spunea că și-a asumat consecințele unei relații cu Laura Cosoi, fiind persoană publică, însă el nu-și dorește să fie în lumina reflectoarelor.

”Îmi doresc foarte mult să nu devin persoană publică. Nu sunt nici măcar fotbalist. Pentru mine, importante sunt alte lucruri. Apreciez foarte mult liniştea.

Sunt ardelean şi-mi place să-mi păstrez modestia care mă caracterizează. E adevărat, am bănuit ce înseamnă să am o relaţie cu Laura, ştiu că există o anume doză de interes pentru cine este ea.

În momentul în care doi oameni încep o relaţie şi ajung să formeze un cuplu, există o raţiune pentru asta, e normal să fie vorba şi despre sentimente puternice.

Dar iubirea nu se programează, aşa că-mi asum consecinţele. Laura ştie ce trebuie să spună. Aş vrea să o las pe ea să vorbească despre noi”, a spus în anul 2012, Cosmin Curticăpean, pentru Libertatea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×