Iulia Vântur pune capăt zvonurilor. S-a despărțit sau nu de Salman Khan?

Marinela Corciu   
în Stiri mondene
06/07/2022, 20:25
Iulia Vântur pune capăt zvonurilor. S-a despărțit sau nu de Salman Khan?
Ce spune Iulia Vântur despre relația ei cu celebrul actor, Salman Khan. Sursa foto: La Măruță

Iulia Vântur a decis să demonteze informațiile cu privire la despărțirea de celebrul actor indian, Salman Khan. Fosta prezentatoare a Știrilor Protv a avut o reacție vehementă pe rețelele de socializare.

Iulia Vântur, reacție fermă față de zvonurile despărțirii de Salman Khan

Iulia Vântur a postat pe un Instastory adevărul despre relația ei cu Salman Khan. Vedeta a precizat că încă formează un cuplu cu faimosul actor de la Bollywood  și i-a taxat pe cei care au vehiculat separarea.

”Se ia un quote oarecare (postat pentru că e un quote foarte bun), chiar dacă nu are legătură cu subiectul și se face o ‘mare știre de senzație’.

Dragii mei, eu nu îmi trimit ‘mesaje cu subînțeles’ pe insta, am cale directă, dacă am ceva de comunicat. Însă, cu părere de rău, vă spun că știrea voastră este falsă. Și o ‘persoană apropiată a mea’ nu ar da niciodată asemenea declarații.

Hai să fim sănătoși…vă anunț eu dacă fac vreo schimbare în viața mea!”, a transmis Iulia Vântur printr-un Instastory.

Prima apariție la TV, în România, a Iuliei Vântur cu Salman Khan

Iulia Vântur și Salman Khan sunt împreună de foarte mulți ani. Pentru el, fosta știristă s-a mutat în India, unde s-a adaptat culturii de acolo.

Cu greu a confirmat vedeta faptul că formează un cuplu cu star-ul internațional. Însă, la un moment dat, în 2020, în timp ce era în direct la emisiunea lui Cătălin Măruță, prin cadru a trecut și partenerul ei, care a fost invitat să vorbească de renumitul prezentator. Actorul nu s-a mai ferit și a acceptat să spună câteva cuvinte.

În India, Iulia Vântur este cântăreață. Fosta prezentatoare de la Protv a mărturisit, la un moment dat, în cadrul unui interviu pentru ”Ce se întâmplă doctore?” că i-a fost greu să se dezică acolo, inițial, de toată notorietatea din România.

”Cred că cel mai dificil moment a fost cel în care mi-am pierdut identitatea. În momentul când te vezi aşa dezgolit te panichezi puţin. Pentru că nu mai eşti cine eşti, asta mi s-a întâmplat mie. Ok eu sunt fata asta, Iulia, facem abstracție de tot ce am făcut până acum şi o luăm de la zero, să vedem de ce sunt în stare.

Faptul că am citit de pe prompter m-a ajutat foarte tare când am înregistrat o piesă rap. Faptul că e o succesiune de cuvinte foarte rapidă, a trebuie să anticipezi anumite cuvinte. Munca pe care am făcut-o la ştiri m-a ajutat chiar şi în muzică.”, a spus Iulia Vântur la Protv.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×