Jador şi Loredana Groza, dansuri fierbinţi în culise. Ce au făcut la petrecerea unui milionar: “E mişto Lori”

Marinela Corciu   
în Stiri mondene
30/06/2022, 15:02
Jador şi Loredana Groza, dansuri fierbinţi în culise. Ce au făcut la petrecerea unui milionar: “E mişto Lori”
Cum au fost surprinși Jador și Loredana Groza. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik

Jador și Loredana Groza au fost surprinși făcând dansuri fierbinți în culisele unui eveniment. Cei doi artiști au fost filmați astfel la petrecerea unui milionar.

Jador și Loredana Groze, dansuri fierbinți în culise: ”E mișto Lori. E foarte de treabă”

Jador și Loredana Groza au luat parte de curând la petrecerea milionarului Droopy, care a invitat întreaga trupă a controversatei piese ”Fericire”. Înainte de a păși pe scena evenimentului, Jador și Loredana Groza au făcut dansuri fierbinți în culise.

Jador a făcut declarații ulterior. A mărturisit că el și ”Lori” au mai înregistrat două melodii împreună și urmează să le lanseze. Solistul este mândru să cânte alături de faimoasa artistă.

”Am mai cântat cu Loredana de câteva ori. Avem două proiecte pregătite, două piese împreună, pe care trebuie să le scoatem.

E mișto Lori. E foarte de treabă. E moldoveancă de-a mea de acolo de la Onești. Eu sunt din Bacău, suntem vecini.

Muzica vine și de la Moldova. Îmi pare rău că nu am cântat câteva hore, să mă distrez cu oamenii”, a declarat Jador pentru WOWbiz.ro.

Jador abia mai face față concertelor: ”Nu am când să dorm”

Totodată, Jador a mai dezvăluit că este foarte ocupat de când s-a anulat starea de alertă. Are mulțimi de concerte, dar se bucură de viața pe care o trăiește, dincolo de tot efortul pe care-l depune. ”Nu am când să dorm”, a subliniat interpretul.

”Nu am timp de mine. Asta e, trebuie să muncim. Asta e viața mea, muzica și e una frumoasă. Acum am repetiții cu formația mea, avem concert mare.

Am joi, vinei, sâmbătă, duminică, luni și marți. Nu muncesc, eu cânt. E oboseală când nu dorm. Nu am când să dorm”, a mai spus Jador, pentru WOWbiz.

Jador și Loredana Groza au două piese scoase împreună, ”Fericire” și ”Suflet și trup”, în care apar și alți interpreți de manele. Melodiile au fost criticate de unii români, deoarece nu și-au imaginat-o pe Loredana Groza cântând acest gen muzical.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×