Rona Hartner, decizie radicală: “Am ales să trăiesc în continuare aşa…”

Marinela Corciu   
în Stiri mondene
30/06/2022, 09:29
Rona Hartner, decizie radicală: “Am ales să trăiesc în continuare aşa…”
Cum se înțelege Rona Hartner cu fostul soț după divorț. Sursa foto: facebook

Rona Hartner a oferit noi detalii despre divorțul de Herve Camilleri , care s-a produs anul trecut, în luna septembrie. Actrița a mărturisit în ce relații a rămas cu bărbatul.

Cum se înțelege Rona Hartner cu fostul soț după divorț

Rona Hartner încă ține legătura cu Herve Camilleri, chiar dacă s-au separat. Actrița a precizat și adevăratul motiv al despărțirii. Ea și-a dorit să fie mai aproape de Dumnezeu și nu putea să facă acest lucru când se afla cu fostul partener.

”Motivele pentru care am divorțat nu le-am prea expus, pentru că nu interesează pe nimeni. Am ales să trăiesc în continuare așa cum doresc eu, cu Doamne, Doamne, să fiu alături de Iisus și acum are un sens divorțul. Dacă o căsătorie te îndepărtează de credință, mai bine ești singur și te apropii de credință.

Nu că n-aș vrea să fiu căsătorită, dar dacă o căsătorie mă îndepărtează de Dumnezeu, prefer să fiu singură. La un moment dat, relația asta era periculoasă din punct de vedere spiritual și pentru mine, și pentru el. Acum, ne mai vedem din când în când, ne mai întâlnim”, a dezvăluit Rona Hartner, la Antena Stars, potrivit Spynews.

Ce spune Rona Hartner despre o împăcare cu Herve Camilleri

Celebra actriță a mai spus că îi trece prin gând să se împace cu Herve, dar lucrurile sunt mai complicate, deoarece bărbatul nu ar avea încheiate lucruri din trecut.

”Ieri chiar mi-a spus, nu știu dacă știe că este Valentines Day, că nu sărbătoream asta niciodată. El chiar mi-a spus că a decis să rămână singur pentru totdeauna pentru că dacă nu a reușit să fie cu mine, nu mai vrea să fie cu altcineva.

Eu în sufletul meu l-am iertat și m-aș împăca cu el și mâine, însă este complicat. Trebuie să termine cu legăturile alea din trecut, asta clar. Nu-mi doream să fiu singură la 49 de ani, dar accept ideea că poate nu a fost doar voința mea ca această relație să se termine. O să încerc să accept. Sunt mult mai fericită singură”, mai spunea Rona Hartner în urmă cu câteva luni.

Rona Hartner și Herve Camilleri au divorțat la un an și jumătate după căsătorie. Despărțirea lor a surprins, deoarece păreau că se înțeleg foarte bine.

Rona Hartner a mai trăit o frumoasă poveste de dragoste cu artistul sud-american, Rocco Sedano. Din relația cu acesta a rezultat o fetiță, pe nume Sumalya.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×