Scandal între amanta și soția lui Vali Vijelie. Motivul care a pus paie pe foc

Marinela Corciu   
în Stiri mondene
05/07/2022, 18:10
Scandal între amanta și soția lui Vali Vijelie. Motivul care a pus paie pe foc
O nouă altercație între soția lui Vali Vijelie și amanta artistului. Sursa foto: Spynews, Wowbiz, colaj Fanatik

Este scandal între amanta și soția lui Vali Vijelie. Cele două femei sunt din nou la cuțite, după ce în urmă cu câțiva ani s-a descoperit despre povestea de dragoste secretă a artistului.

De la ce a izbucnit scandalul dintre soția și amanta lui Vali Vijelie

Soția cântărețului de manele, Carmen, a luat foc atunci când a auzit că fosta amantă a acestuia a spus că ea a fost, de fapt, prima căsătorită cu Vali Vijelie.

Carmen neagă afirmațiile adversarei sale, susținând că pe vremea când solistul a cunoscut-o locuia cu mama băiatului său cel mare. Totodată, Carmen a subliniat că ea a fost singura femeie din viața lui Vali Vijelie dusă în fața stării civile.

”Ei când s-au cunoscut, iar asta spun din ceea ce știu de la cumnata mea care era cu ei în casă, soțul meu era cu Mioara, cu mama băiatului lui cel mare și era în casa socrilor mei, iar ea știa asta foarte bine că el este cu o femeie care la acel moment era și gravidă. Deci ea a știut în ce se bagă.

Ea nu este prima, prima femeie cu care soțul meu a trăit în casă a fost Mioara, dar prima femeie cu care a fost căsătorit civil sunt eu! Eu sunt singura lui soție cu acte!”, a spus soția Vali Vijelie, la Antena Stars, scrie Spynews.

Soția lui Vali Vijelie, despre amantă: ”Are pierderi de memorie”

De altfel, soția lui Vali Vijelie nu înțelege de ce fosta amantă a ținut să facă referiri la trecut. Ea a răbufnit și a dat-o de gol pe aceasta că atunci când trăia o idilă cu cântărețul avea la rândul său o căsnicie.

Mai mult, Carmen a dezvăluit că rivala sa ar fi avut aventuri și cu alți bărbați

”Da, este adevărat! Era căsătorită cu domnul acela de la Giurgiu, iar ea trăia cu soțul meu. Soțul ei până la urmă s-a despărțit de ea pentru că aflat.

Vali era căsătorit cu mine, știa foarte bine asta și că avem și doi copii, și cu toate acestea, nu a împiediat-o absolut nimic să trăiască cu el. Și încă ceva, nu este singurul bărbat căsătorit cu care a trăit și este persoană publică, mai sunt și alții.

Am aflat la un moment dat. Nu știu cât a durat relația lor, după ce eu am aflat, nu cred că a mai continuat. Eu asta nu înțeleg, de ce s-a apucat să vorbească despre ceva care s-a întâmplat acum 30 de ani?! Să vadă și copiii mei, și fata ei?! 

Văd că are niște pierderi de memorie, să spună tot! Probabil, ca orice mamă la 14 ani nu prea îți doresc să facă asta copilul. Dacă nu ai reușit în viață până la vârsta asta, care spre 50 de ani, și nu a reușit să se facă cunoscută te-a pus acum la vârsta asta să ieși în față că te-a luat pe tine Vali Vijelie la 14 ani?! Mi se pare penibil! Nu am discutat ( n.r. copiii), soțul meu este la mare, suntem la spectacol, copiii sunt acasă”, a mai adăugat Carmen Vijelie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×