Victor Ciutacu, anunț după 21 de ani de căsnicie cu soția lui: ”Majoritatea ne-au rămas relativ aproape”

Marinela Corciu   
în Stiri mondene
30/06/2022, 15:49
Victor Ciutacu, anunț după 21 de ani de căsnicie cu soția lui: ”Majoritatea ne-au rămas relativ aproape”
Victor Ciutacu, soția și fiul lor. Ce spune realizatorul despre căsnicia lui. Sursa foto: Facebook

Victor Ciutacu, realizatorul emisiunii ”Punctul culminant” de la România TV, a împlinit zilele acestea 27 de ani de căsătorie cu soția lui, Mana Ciutacu. Jurnalistul i-a făcut o declarație de dragoste în direct și a făcut referire și la prietenii care le-au mai rămas aproape.

Victor Ciutacu, declarație de dragoste în direct pentru soția lui: ”Mana, te iubesc la fel de mult, ca în prima zi”

”Mana, te iubesc la fel de mult, ca în prima zi”, a fost declarația de iubire a lui Victor Ciutacu pentru soția sa, chiar în timpul emisiunii lui, ”Punctul culminant”.

Totodată, jurnalistul a amintit apoi, într-o postare pe facebook, cum și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu și a mărturisit că puțini prieteni le-au mai rămas aproape.

”Se întâmpla fix acum 21 de ani. Împreună cu (deja de 6 ani) doamna Ciutacu și cu tânărul (de 4 ani) Vlad, după niște drumuri chinuitoare București-Segarcea și retur, plus dureri atroce de burtă și policlinici în regim de urgență, ne-am prezentat regulamentar la Mănăstirea Plumbuita.

Ca să ne luăm și în fața Domnului. Ceea ce am și făcut și, dacă tot veni vorba, bine am făcut. După care ne-am deplasat în grup organizat pe malul unei ape stătătoare, în Sud, conform tradiției, ca să benchetuim până la ziuă, fără dar la plic, împreună cu vreo câteva mâini de prieteni.

Majoritatea ne-au rămas relativ aproape până-n zilele războiului ruso-ucrainean. Nu e chiar ca și cum ar fi ziua noastră oficială, dar zău că mi-e tare drag de noi, Ciutacii 🙂”, a scris Victor Ciutacu, pe contul său de facebook.

Nu au întârziat să apară și urările fanilor prezentatorului, care au scris în comentarii doar cuvinte de bine.

”La multi ani, dragilor! Sa va traiasca ziua si sa va aduca numai bucurii, an de an. Sa ne fiti sanatosi si intregi la gand, sa va mearga bine in toate!/Felicitari si la mai mare! Merge si ce face popa din cand in cand, dar cu masura! 😘/Si noua de e tare drag de voi, Ciutacilor!!!! La multi ani cu multa fericire”, i-au comentat fanii lui Victor Ciutacu.

Cum și-a cunoscut Victor Ciutacu soția

În timp ce Victor Ciutacu este o persoană expusă, soția lui este mai retrasă. Evită să apară în lumina reflectoarelor, la fel și fiul jurnalistului. Într-un interviu pentru DCNews, el a dezvăluit cum a cunoscut-o pe Mana Ciutacu.

”Am fost colegi la facultate, iar ulterior, după examenul de licență, ne-am căsătorit. A fost o cununie civilă banală și modestă. Nuntă nu am avut la momentul respectiv pentru că socrul meu murise de mai puțin de un an, iar preceptele religioase interzic astfel de ceremonii.

A fost o cununie civilă care s-a desfășurat la mine acasă, la Sinaia, la care au participat câțiva prieteni și câteva rude. Nunta religioasă a venit mult mai târziu, când copilul nostru era deja mare.

Nici atunci nu a fost o nuntă propriu-zisă. A fost o ceremonie religioasă generată de faptul că trebuia să cununăm un cuplu de tineri. Ulterior, ne-am dus la un restaurant de-al unui prieten, pe malul unui lac, și ne-am simțit foarte bine, ca niște oameni la un chef, nu ca la o nuntă”, a detaliat Victor Ciutacu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×