De ce Paula Seling nu a devenit mamă până acum: ”Mi-e greu să vorbesc despre lucrurile personale”

Marinela Corciu   
în Stiri mondene
01/07/2022, 15:36
De ce Paula Seling nu a devenit mamă până acum: ”Mi-e greu să vorbesc despre lucrurile personale”
Paula Seling este căsătorită de 17 ani cu Radu Bucura. Sursa foto: Facebook

Paula Seling este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste din România. S-a remarcat de-a lungul timpului prin vocea sa unică, credința în Dumnezeu, dar și prin discreția în plan personal. Mulți fani ai cântăreței se întreabă de ce nu a devenit aceasta mamă până acum.

De ce nu are copii Paula Seling

Paula Seling are 43 de ani, în prezent, și un mariaj solid cu Radu Bucura. Cei doi sunt căsătoriți din 2005, dar nu au reușit să facă un copil. Întrebată într-un interviu despre acest subiect, Paula Seling a fost reținută în a oferi detalii.

De altfel, solista a dat de înțeles că lasă totul în seama lui Dumnezeu.

”Mie mi-e foarte greu să vorbesc despre lucrurile astea extrem de personale, pentru că o modalitate de a ne proteja și de a ne proteja relația este să nu vorbim despre noi. Partea cu copiii e de dorit.

Dacă nu s-a întâmplat până acum, nu înseamnă că suntem defecți. Ci pur și simplu că nu s-a întâmplat. Acum, când va vrea Dumnezeu și vom fi pregătiți, atunci va fi”, spunea artista, într-un interviu mai vechi la Antena Stars, potrivit Libertatea.

Paula Seling a spus secretul căsniciei ei îndelungate cu Radu Bucura

Într-un alt interviu, Paula Seling spunea secretul căsniciei sale îndelungate cu Radu Bucura: ignorarea privirilor și bârfelor celor din jur.

”Cel mai mult admir la el ușurința cu care poate să învețe orice. Îmi plac umorul lui, starea pozitivă și optimismul. Are multe calități despre care nu-i place să vorbească.

Niciunul dintre noi nu știm cum reușim să ne păstrăm apropiați în vremuri în care și noi ne mirăm de rapiditatea cu care alții divorţează.

Poate are legătură cu faptul că, demult, am hotărât să păstrăm detaliile căsniciei noastre cât mai ferite de privirile şi bârfele celorlalți”, mai afirma Paula Seling pentru revista Taifasuri.

Dincolo de toate acestea, Paula Seling s-a remarcat publicului și printr-o siluetă de invidiat. Într-un interviu pentru click.ro, artista a dezvăluit că nu ține o dietă anume și că nu merge la sală. În schimb, evită carnea.

Nu țin dietă ci am un regim de viață sănătos, bazat pe o alimentație exclusiv din plante. Încerc să respect regulile pe care le-am învățat de la domnul doctor Liviu Deacu, nutriționist, și care mi-a prezentat cât se poate de clar de ce am luat cea mai bună decizie a vieții mele atunci când am decis să nu mai particip la suferința animalelor.”, a declarat cânăreața pentru Click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×