Andi Moisescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a fost ales jurat la Românii au talent

Marinela Corciu   
în Stiri mondene
06/07/2022, 17:41
Andi Moisescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a fost ales jurat la Românii au talent
Andi Moisescu este unul dintre cei mai vechi jurați de la Românii au talent. Sursa foto: protv.ro

Andi Moisescu este unul dintre cei mai vechi jurați de la Românii au talent. Încă de la lansarea concursului (18 februarie 2011-n.r) a reușit să-și mențină locul, nefiind vreodată schimbat.

Cum a fost ales Andi Moisescu jurat la Românii au talent

În cadrul unui interviu, prezentatorul de la Apropo TV a mărturisit cum a fost selectat ca jurat la una dintre cele mai mari competiții de talente, din țară. Andi Moisescu crede că a avut noroc, că l-a ajutat faptul că se cunoștea cu staff-ul emisiunii Românii au talent de mai multă vreme, dar i-a fost utilă mai ales experiența de la emisiunea sa, Apropo TV.

Totodată, omul de televiziune a subliniat că deși echipa concursului îl considera potrivit pentru noul rol pe care avea să-l îndeplinească la Protv, nu a fost ocolit de probe. Toți cei nominalizați, de altfel, pentru fotoliul de la masa juriului au fost supuși unei testări.

Andi Moisescu: ”Am legat prietenii cu Andra și Mihai”

Andi Moisescu a mai precizat că formula compusă din el, Andra și Mihai a fost una care a funcționat impecabil. În prezent, cu toții au rămas în relații de prietenie foarte strânse.

”Cred că am ajuns prin noroc. Înaintea apariției acestui show am avut poziționarea corectă, astfel încât cineva din partea de producție a show-ului să se gândească la mine ca la un posibil jurat. Adică s-au gândit la mine ca la un om care are ceva cunoștințe despre producția de televiziune și un om care poate intui capacitatea unui concurent de a face spectacol.

Sigur, s-au gândit și la abilitatea de a putea comenta, aduce ceva conținut și din partea asta doar de comentarii, raportul pe care-l am cu ceilalți jurați, cu prezentatorii, cu concurenții. Urmarea experienței de la Apropo TV…Mai lucrasem cu echipa de producție de la Românii au talent și la ”Te uiți și câștigi”, ”Dăruiești și câștigi”. 

Cumva mă știau foarte bine. Nu eram nou pentru ei. Mulți dintre telespectaori m-au descoperit după ce eu eram de zece ani în televiziune, ca să zic așa. Lucru absolut firesc.

Am dat toți probe și s-a demonstrat că a fost cea mai bună formulă, cea în care am debutat și am stat patru sezoane la aceeași masă, respectiv eu, Andra și Mihai.

A fost o formulă care a funcționat impecabil. Ne amintim cu drag de ea. Am reușit cu toții să ne bucurăm de niște momente unice și în viața noastră și în viața televiziunii și chiar să creăm o relație de prietenie trainică între noi”, a spus Andi Moisescu, într-un interviu video pentru Pagina de Media.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×