Ce costum va purta George Simion la nunta sa. Mii de oameni au confirmat deja prezenţa la eveniment

Marinela Corciu   
în Stiri mondene
04/07/2022, 17:35
Ce costum va purta George Simion la nunta sa. Mii de oameni au confirmat deja prezenţa la eveniment
Unde va avea loc nunta lui George Simion și a viitoarei lui soții, Ilinca. Sursa foto: Facebook

George Simion, liderul AUR, va merge în curând în fața altarului, alături de viitoarea sa soție, Ilinca Munteanu. Politicianul se laudă cu 8.000 de invitați, care au confirmat prezența.

George Simion, pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă. Cum se vor îmbrăca el și viitoarea lui soție

George Simion (35 ani) și Ilinca (24 ani) și-au ales, deja, ținutele, locația și meniul. Întreg evenimentul se va desfășura pe 26 august.

Potrivit România TV, petrecerea va avea loc în comuna Măciuca, din județul Vâlcea. Mirele a optat pentru un costum tradițional, vechi de peste un secol, iar mireasa va fi în același ton.

Slujba religioasă va fi oficiată într-o biserică de lemn, adusă și montată special pentru cei doi îndrăgostiți. De altfel, ei vor fi cazați, împreună cu nașii, la Căsuţa Căluşarilor, veche de 2 secole. Locația este compusă din trei camere, iar cea a viitorilor soți va fi una tot tradițională.

Cum va arăta meniul de la nunta lui George Simion

În ceea ce privește meniul, mâncarea va fi una românească. Se vor servi inclusiv: sarmalele, berbecuţ la proţap și vițel.

Referitor la artiștii care vor cânta la nuntă, sunt printre cei mai cunoscuți, printre care Theo Rose. Soliștii vor urca pe trei scene, amenajate în aer liber.

”Toți artiștii care ne sunt prieteni: taraful lui Tudorel Pană, nepot al vestitului violonist, sper să reușească, dar are o nuntă, Furdui Iancu, Theo Rose, Taraful de la Vărbilău, Ionel Tudorache pentru doamna Kovesi.”, a spus George Simion pentru România TV.

Pe data 25 iunie, George Simion a dezvăluit cine este viitoarea lui soție. I-a invitat, pe facebook, pe toți românii la nuntă. Cum au fost mai multe zvonuri legate de partenera sa, liderul AUR a ținut să puncteze acest aspect într-o postare pe facebook.

”De acum înainte pozele acestea vor fi în minim doi! Eu și Ilinca vă invităm la nuntă (…)

Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani și s-a amuzat teribil de toate variantele de soții inventate de presă. Stă departe de politică, ceea ce sperăm să facă și actualele partide ale sistemului din 2024 încolo 🙂, a scris George Simion, pe facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×