Anastasia Lazariuc, trasă prin inel și la 68 de ani. Secretul siluetei sale

Marinela Corciu   
în Stiri mondene
01/07/2022, 09:53
Anastasia Lazariuc, trasă prin inel și la 68 de ani. Secretul siluetei sale
Ce aliment evită Anastasia Lazariuc pentru a arăta impecabil la 68 de ani. Sursa foto: facebook

Anastasia Lazariuc are o siluetă de invidiat și la 68 de ani. Artista uimește cum poate să arate atât de bine și la o astfel de vârstă. Însă, este atentă la câteva detalii pentru asta.

Anastasia Lazariuc dezvăluie secretele siluetei sale de invidiat la 68 de ani

Anastasia Lazariuc reușește să se mențină în formă printr-o alimentație echilibrată și prin exerciții de mișcare. Nu merge la sală, dar are grijă să le facă în fiecare dimineață.

Totodată, cântăreața a mai mărturisit că încearcă să aibă o stare de spirit bună de fiecare dată.

”Eu nu am timp sa ma gandesc la cifrele care vin. Nu contează, importantă este starea sufletească. Acum ma simt mai tânară ca la 30 de ani.

Din păcate, la sala nu ajung, dar câteva exerciţii dimineaţa obligatoriu fac. Eu nu trăiesc ca să mănânc, eu mănânc ca să trăiesc şi mănânc putin.

Sigur ca avem pofte, dar trebuie sa le înfruntam şi sa ne gândim la rezultat. (…) Dimineaţa pentru mine e obligatoriu sucul pe care mi-l prepar din ţelină, morcovi, măr … ce am la îndemană”, spunea Anastasia Lazariuc, într-un interviu mai vechi, pentru România TV.

De unde a moștenit frumusețea Anastasia Lazariuc

Pentru aceeași sursă, solista a precizat că frumusețea a moștenit-o de la mama sa, care nu a folosit niciodată creme și a mâncat sănătos.

”Dumnezeu ne-a creat aşa. Unii îmbătrânesc mai repede, alţii mai târziu. Mama mea s-a stins la 90 de ani. Nu a folosit creme, nu a facut decât să se alimenteze sănătos, să lucreze în câmp”, a mai declarat Anastasia Lazariuc.

De asemenea, cântăreața a subliniat cât de important este consumul de lichide în menținerea dietei.

”Este foarte important să bei foarte multe lichide, apă. Nu am niciun secret, mănânc ce-mi vine şi ce-mi convine Tot timpul îmi pun în plan să fac sport.

Nu am răbdare să stau pe loc, tot timpul sunt într-o continuă mişcare. Nu pot să stau şi să mă uit la televizor, tot timpul trebuie să fac ceva”, a mai spus Anastasia Lazariuc pentru un alt post tv, Antena Stars.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×